Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie Kadagių slėnio bus parduodamos dvi sanatorijos ir du žemės sklypai

Kauno rajone, Nemuno kilpos šlaite, vos keliolika kilometrų nuo Kauno, Kadagių slėnio grožio apsuptyje viešo aukciono būdu bus parduodamos dvi buvusios sanatorijos ir du žemės sklypai, – pranešimu spaudai informuoja VĮ Turto bankas.
Kauno rajone bus parduodama buvusi sanatorija
Kauno rajone bus parduodama buvusi sanatorija / VĮ Turto banko nuotr.

Pietvakariniame Dubravos miško pakraštyje, šalia Kauno marių pakrančių miškų, kairiajame Nemuno krante, Taurakiemio seniūnijoje, Sietyno kaime, Pilėnų g. 2 esanti 2 537,11 kv. metrų ploto sanatorija ir 1,717 ha žemės sklypas parduodamas už 192 600 tūkst. eurų pradinę kainą.

Šie VĮ Turto banko parduodami turtai gali dominti investuotojus, kurie vertina išskirtinį Kauno rajono kraštovaizdį.

Taip pat šiais metais bus parduodamas Taurakiemio seniūnijoje, Sietyno kaime, Pilėnų g. 14 esantis 5 022,05 kv. metrų ploto profilaktoriumas ir 1,5242 ha žemės sklypas.

Šie VĮ Turto banko parduodami turtai gali dominti investuotojus, kurie vertina išskirtinį Kauno rajono kraštovaizdį, o sparčiai besivystantis Kaunas gali pasiūlyti vis daugiau kokybiško visuomeninio poilsio pasirinkimų.

Turto bankas viliasi, kad gražioje aplinkoje esančius visuomeninės paskirties pastatus ir žemės sklypus įsigiję naujieji savininkai sėkmingai įgyvendins savo sumanymus ir aplinka prie gražiausio Kadagių tako Lietuvoje taps patraukli lankytojams ir norintiems pailsėti žmonėms.

Gydymo paskirties pastatai šiuo metu nenaudojami, prižiūrėti, 1986 metais statytų pastatų būklė gera.

Šiais metais Turto bankas rinkai siūlo ir kitus didesnius bei mažesnius nekilnojamojo turto objektus.

Rugsėjo mėnesį rinkai bus pasiūlytas išskirtinis 18,5 hektaro ploto žemės sklypas Vilniuje. Panerių seniūnijoje, netoli Savanorių pr. ir Gariūnų g. sankirtos esantis sklypas patenka į verslo, gamybos ir pramonės teritoriją, šliejasi prie pietinio Vilniaus miesto aplinkkelio ir Vilniaus–Kauno automagistralės.

Taip pat planuojama spalio mėnesį rinkai siūlyti viename gražiausių Vilniaus gamtos kampelių Kalnėnuose, Rukainių gatvėje esantį 28,9996 ha žemės sklypą.

Rytinėje Vilniaus miesto pusėje išsidėstę Kalnėnai tampa vis patrauklesni naujakuriams dėl patogios, nuolat puoselėjamos ir intensyviai plėtojamos infrastruktūros. Teritorija nuo Vilniaus senamiesčio nutolusi 7 km atstumu ir išskirtinė Ribiškių kraštovaizdžiu, Pavilnio regioninio parko aplinka bei Nemėžio ežero kaimynyste.

Aukcionui ruošiamas Vaiko raidos centro pastatų kompleksas, esantis Vilniaus Žvėryno mikrorajone, prie Neries. Be pastatų, taip pat planuojamas parduoti beveik hektaro ploto sklypas, o tai, rinkos dalyvių vertinimu, pirkinį daro kur kas patrauklesniu.

Šių metų rudenį planuojama parduoti ir buvusią Kultūros mokyklą, esančią Rotušės aikštėje, Vilniuje, Didžioji g. 38.

Naujų investuotojų laukia ir 19 amžiuje pradėtas statyti Mokslo paskirties pastatas su garažu ir 0,0902 ha žemės sklypu, esantis Vilniaus senamiestyje, Žygimantų g. 9. Viešo aukciono būdu pastatas bus pardavinėjimas už pradinę 2,8 milijono eurų kainą.

Taip pat šiais metais bus pardavinėjamos negyvenamosios patalpos, esančios Gedimino pr. 64A, Vilniuje. Patalpos yra 1-ame pastato aukšte, o per didelius vitrininius langus atsiveria Gedimino prospektas. Viešo aukciono būdu patalpos bus pardavinėjamos už pradinę 340 tūkstančių eurų kainą.

Šiuo metu parduodamos Vilniuje, Kedrų gatvėje esančios patalpos bendrabutyje su kavinės patalpomis ir Klaipėdoje, Šermukšnių gatvėje esantis administracinis pastatas, du garažai ir dirbtuvės.

Per 2018 metų pirmą pusmetį VĮ Turto bankas pardavė Vilniuje, Lelevelio g. 4 esantį objektą už 927 tūkstančius eurų, Antakalnio g. 4A esančias patalpas už 628 tūkstančius eurų ir kitus didesnius objektus, esančius Panevėžyje, Šiauliuose bei Molėtuose. Iki rugpjūčio 1 dienos įvyko 127 aukcionai, turto parduota už 5,5 mln. eurų. Iki metų galo aukcionuose tikimąsi parduoti objektų už 13 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius