Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

Nuoma šiame būste Vilniuje atsieis 380 eurų per mėnesį: labiausiai nustebins radinys spintoje

Ne tik užsienio spaudoje galima rasti įvairiausių nuomojamojo nekilnojamojo turto (NT) perliukų. Lietuvos NT skelbimų portale Aruodas.lt patalpintas nuomos pasiūlymas, kuriame siūlomas nedidelis būstas Vilniaus Šnipiškių rajone taip pat slepia „staigmeną“.
Nuomojamas butas
Nuomojamas butas / Aruodas.lt nuotr.

Už mėnesio gyvenimą čia mokėtumėte 380 eurų, bet prašoma ir vieno mėnesio depozito. Tiesa, šeiminkai įspėja – nuomos sutartį sudarys tik su pasiryžusiais šiame būste gyventi bent metus.

Sąlygų keliama ir daugiau. Į šį būstą neįsileidžiama gyvūnų ir rūkalių.

Iš nuotraukų matyti, kad 20 kv. m studijos tipo apartamentuose yra įrengta virtuvė. Skelbime teigiama, kad yra šaldytuvas, orkaitė, kaitlentė, skalbimo mašina su džiovinimo funkcija.

Yra ir dvivietė sofa, taip pat vietos daiktams susidėti. Tiesa, atvėrus spintos duris galite nustebti – iš jos „iššoka“ lova ir nedidelė erdvė, kurioje ir valgoma, ir ilsimasi, tampa miegamuoju.

Nurodoma, kad autonominis šildymas elektra.

Populiarėja Lietuvoje

Maži būstai populiarūs brangiuose pasaulio didmiesčiuose, tačiau vis daugiau jų atsiranda ir Lietuvoje.

15min rašė, kad ekspertai, kalbėdami apie tokio tipo būstus, viską suvedė į paprastą dėsnį: yra pasiūla, atsiras ir paklausa – nuomininkų.

„Ober-Haus“ Senamiesčio biuro vadovas Marius Čiulada 15min anksčiau teigė, kad nedidelių būstų, kurie įrengti ir pusrūsiuose, pasitaikydavo visais laikais, tačiau tik dabar jie greičiau ir plačiau matomi internete. Todėl sulaukia tiek žiniasklaidos, tiek internautų dėmesio.

„Inreal“ grupės investicijų ir analizės vadovas Tomas Sovijus Kvainickas antrino, kad toks būstas – pigiausias, kokį galima rasti nuomos rinkoje. Orientuojamasi į studentus arba gaunančius mažas pajamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius