Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

BMW siautėjimas Estijoje: kūlvirsčiu perskrido „Audi“, suniokojo namą

Viljandyje (pietų Estija) pirmadienį įvyko klasikinė avarija, kai vairuotojas neįvertina automobilio greičio ir jo posūkyje nesuvaldo. Rygos plentu taip įsibėgėjęs automobilis BMW 530 D netilpo posūkyje, užkliuvo už apsauginio borto, pakilo į orą, perskrido kitą automobilį ir rėžėsi į gyvenamą namą.
BMW avarija Estijoje
BMW avarija Estijoje / Marko Suurmägi/Poostimees nuotr.

Nelaimė nutiko pirmadienį. Medinio vienaaukščio gyvenamojo namo, kuriame įrengti du butai, gyventojai incidento metu buvo namuose ir tik laimingo atsitiktinumo dėka nenukentėjo. Nes iš namo po šio smūgio liko ne kažin kas – jame jau nebebus galima gyventi.

Kol kas neaišku, kas vairavo BMW, nes vairuotojas iš įvykio vietos pabėgo. Iš Valgos atvykę kriminalistai pagal DNR pėdsakus kaltininką nustatys ir paskelbs jo paiešką. Pirminiais duomenimis, su vairuotoju kartu važiavo dvi merginos.

„Postimees“ nuotraukų galeriją rasite čia.

Avarijos priežastis: neįvertino savo sugebėjimų, viršijo greitį

Ekspertai bando nustatyti, kokiu greičiu lėkė BMW. Tačiau jau dabar aišku, kad įsibėgėta tikrai neprotingai. Antraip BMW nebūtų perskridęs prie namo stovėjusios „Audi“ (vos palietė jos stogą). Taigi viršytas ne tik saugus, bet ir maksimalus leistinas greitis.

Siūlome pasižiūrėti Estijos portalo „Postimees“ parengtą siužetą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius