Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nelaimių metas pėstiesiems: kas penktas sužeistas – pėsčiųjų perėjoje

Praėjusi savaitė šalies keliuose buvo skaudi pėstiems eismo dalyviams. Nemaža dalis jų, patekusių į eismo įvykius keliuose, sužeisti būtent pėsčiųjų perėjose arba tuomet kai tamsiu paros metu kirto kelią neleistinose vietose.
Avarijos padariniai Karmėlavoje
Avarijos padariniai Karmėlavoje / Kauno AVPK nuotr.

Iš viso, remiantis Kelių policijos informacija, lapkričio 24-30 d., šalies keliuose žuvo 10 žmonių.

Bene skaudžiausias buvo savaitgalis, lapkričio 24-26 dienos, kai keliuose žuvo net 6 eismo dalyviai – trys vairuotojai, trys pėstieji. Avarijoje užgeso ir vienos vairuotojos, tamsiu paros metu išlipusios iš sugedusio automobilio, gyvybė. Dar trys žmonės žuvo ketvirtadienį, lapkričio 30-ąją.

Lapkričio 24-30 dienomis eismo įvykiuose buvo sužeisti 76 žmonės. Iš jų – mažiausiai 6 nepilnamečiai asmenys. Kelių policijos pareigūnai pabrėžia, kad nemaža dalis keliuose sužeistų pėsčiųjų buvo sužeista tamsiu paros metu.

Per minėtą laikotarpį pradėta apie 94 ikiteisminiai tyrimai dėl vairuotojų padarytų nusikalstamų veikų, tai yra, automobilio vairavimo apsvaigus nuo alkoholio, kai nustatytas didesnis nei 1.5 promilės girtumas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius