Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Taxify“ įveda fiksuotą kelionės kainą, viliasi daugiau keleivių

„Taxify“ nuo spalio įveda fiksuotą kelionės kainą – keleiviai, pasirinkę išvykimo tašką ir galutinį tikslą, iškart matys, kiek teks sumokėti už kelionę. Tokiu žingsniu „Taxify“ tikisi pritraukti daugiau klientų.
„Taxify“
„Taxify“ / „Taxify“ nuotr.

Nuo spalio 3 dienos visi Baltijos valstybių „Taxify“ klientai, pasirinkę galutinį kelionės tikslą, mato jos kainą. Anksčiau būdavo nurodoma tik apytikslė suma, tarkime, klientas informuojamas, kad jam teks sumokėti 5–7 eurus.

„Anksčiau rodydavo kainą nuo–iki. Jau mėnesį mes testavome funkciją – 25 proc. vartotojų gaudavo tikslią kainą. Nuo trečiadienio pradėjome fiksuotą kainą taikyti visiems vartotojams“, – 15min aiškino „Taxify“ Lietuvoje vadovas Andrius Pacevičius.

Minimali kelionės kaina išlieka tokia pati, kaip iki šiol – 2 eurai. „Ir nemanau, kad keisis“, – pridūrė A.Pacevičius. Latvijoje, tarkime, minimali kaina yra didesnė – 3,5 euro.

Gali pasitaikyti, kad „Taxify“ teks sumokėti kitokią sumą, nei bus nurodyta prieš atvažiuojant automobiliui.

„Nebent pakeistumėte kelionės tikslą. Arba jeigu pakeliui sustosime ir stovėsime 20 min. Tai galima kainos paklaida 20–30 proc., tada bus perskaičiuojama pagal realią situaciją“, – aiškino įmonės vadovas.

Bendrovės nuotr./Andrius Pacevičius, „Taxify“ vadovas Lietuvoje
Bendrovės nuotr./Andrius Pacevičius, „Taxify“ vadovas Lietuvoje

Tokiu žingsniu „Taxify“ siekia pritraukti daugiau klientų – tikimasi, kad tiksli ir iš anksto žinoma kelionės kaina padės žmonėms greičiau apsispręsti.

„Matome pagal kitų valstybių duomenis, kad žmogus, kai mato tikslią kainą, o ne nuo–iki, jis dažniau išsikviečia automobilį“, – aiškino A.Pacevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius