Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ievą Zasimauskaitę „Eurovizijos“ užkulisiuose palaikė sutuoktinis Marius: „Tikiuosi, išliksime draugais“

Šiais metais prie „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos vedėjų vairo stojo ir Ieva Zasimauskaitė. Atlikėja šį amplua išbando pirmąjį kartą, o jos debiutą užkulisiuose stebėjo bei palaikė jos vyras Marius Kiltinavičius. Paklausta apie susitaikymą Ieva šyptelėjo ir užsiminė, kad tai galbūt reiškia naują pradžią.
Marius Kiltinavičius, Ieva Zasimauskaitė
Ieva Zasimauskaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

15min Ieva pasakojo, kad jaučia labai didelį jaudulį, tačiau iš pažįstamų ir draugų sulaukia daug palaikymo, jie skatina būti savimi.

„Aš esu maksimalistė, manau, kad turiu viską mokėti, viską žinoti. Bet turbūt turėčiau nusileisti ant žemės ir suprasti, kad normalu klysti, – juk premjera“, – šypsojosi I.Zasimauskaitė.

Pirmosios „Eurovizijos“ atrankos užkulisiai – galerijoje:

Vis dėlto patirties „Eurovizijos“ scenoje žinoma atlikėja jau turėjusi. 2018 metais su daina „When We're Old“ dalyvavusi Ieva, sako, kad lengviau yra dainuoti, nes tai ji daro jau nuo vaikystės.

„Atrodo, kad kalbinti žmones yra kiek sunkiau, nes baisu, kad pamiršiu, ko reikia paklausti dalyvių, kas bus, jei užstrigs koks nors žodis arba pamiršiu, kur žiūrėti, bet, iš kitos pusės, niekas negimė mokėdamas“, – sakė I.Zasimauskaitė.

Paklausta, ar prieš šių metų „Eurovizijos“ atrankas lankė kokius nors oratorystės kursus, kurie padėtų puikiai pasirodyti prieš kameras, Ieva sakė to nedariusi.

Tiesa, kartu užkulisiuose Ievą palaikė ir jos vyras Marius Kiltinavičius. Paklausta, ar tai reiškia susitaikymą, Ieva patikino, kad jiedu visuomet išlaikys šiltus santykius.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Marius Kiltinavičius
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Marius Kiltinavičius

„Tikiuosi, kad mes su Mariumi išliksime geri draugai. O kaip bus, nežinau, jei matote kartu, galbūt santykiai gerėja“, – džiaugėsi I.Zasimauskaitė.

15min primena, kad lankydamasi vienoje transliacijoje dainininkė Ieva Zasimauskaitė atviravo, jog su vyru Mariumi Kiltinavičiumi išgyvena santykių krizę. Vis dėlto moteris siūlo nesijaudinti – problemos, kurias išgyvena pora, nėra naujos, apie jas atlikėja jau yra kalbėjusi anksčiau.

„Man skambina, sako, girdėjom, kad padavėt skyrybų dokumentus. Sakau, kad ne, nepadavėm. Šiuo metu gyvenam atskirai, bet nesame padavę jokių oficialių dokumentų. Nežinau, kaip bus“, – portalo LRT.lt tiesioginėje transliacijoje sakė atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius