TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ievą Zasimauskaitę su vyru ištiko santykių krizė: pora gyvena atskirai

Pirmadienio rytą lankydamasi vienoje transliacijoje dainininkė Ieva Zasimauskaitė atviravo, jog su vyru Mariumi Kiltinavičiumi išgyvena santykių krizę. Vis dėlto moteris siūlo nesijaudinti – problemos, kurias išgyvena pora, nėra naujos, apie jas atlikėja jau yra kalbėjusi anksčiau.
Ieva Zasimauskaitė, Marius Kiltinavičius
Ieva Zasimauskaitė, Marius Kiltinavičius / Ryčio Šeškaičio, asmeninio albumo nuotr.

„Man skambina, sako, girdėjom, kad padavėt skyrybų dokumentus. Sakau, kad ne, nepadavėm. Šiuo metu gyvenam atskirai, bet nesame padavę jokių oficialių dokumentų. Nežinau, kaip bus“, – portalo LRT.lt tiesioginėje transliacijoje sakė atlikėja.

15min susisiekus su Ieva Zasimauskaite ir paklausus, ką reiškia LRT.lt antraštė, teigianti, jog atlikėja prabilo apie išsiskyrimą su vyru, Ieva komentavo, kad tai – tik išpūstas burbulas.

„Ne, čia tikriausiai dėl to, kad būtų geresnis skaitomumas. Išgyvename tą pačią krizę, apie kurią jau esame kalbėję. Daugiau nieko nesakysiu, bet tikrai nesijaudinkite“, – 15min sakė I.Zasimauskaitė.

Tiesa, 15min dar prieš porą savaičių teiravosi atlikėjos apie jos santykius, tačiau ši teigė, kad yra kartu su vyru.

„Projektas nuplaukė, bet patys labai daug kalbamės, labai daug bendraujame, bet, kol patys neišsiaiškinome nieko, labai sunku ką nors papasakoti žmonėms. Supratome, kad reikia išsigryninti savo santykius, kad apie gerus santykius kalbėtume su kitais žmonėmis“, – portalui komentavo ji.

15min susisiekus su Mariumi Kiltinavičiumi, jis griežtai atsisakė kalbėti šia tema ir kalbų apie skyrybas nei patvirtino, nei paneigė.

Dar šią vasarą atlikėja 15min pasakojo, kad kartu su Mariumi yra jau 9 metus. Kaip tuo metu užsiminė dainininkė, per juos, kaip ir kiekvienoje šeimoje, buvo barnių, akimirkų, kai atrodė, kad nepavyks susitaikyti, rasti bendrą kompromisą.

Supratusi, kad šiomis dienomis tarp žmonių prasisuko tikras skyrybų bumas, Ieva ir jos vyras Marius neišsigando viešai prabilti apie savo šeimos bėdas. Jie, anot atlikėjos, taip pat išgyvena audras ir kartais vaikšto plonu ledu. „Kaip ir visos poros, turime rimtų šeimyninių problemų“, – tuo metu sakė Ieva.

Tiesa, tada Ieva ir Marius nusprendė, kad stengsis išsaugoti ne tik savo santuoką, bet tai padaryti padės ir kitiems žmonėms. Kartu jie rudenį planavo keliauti po Lietuvą ir pamokėlių metu papasakoti, kaip galima puoselėti šeimos židinį. Tokias trumpas paskaitas Ievos sekėjai turėjo išvysti ir instagramo tiesioginiuose įrašuose.

Ievos Zasimauskaitės ir Mariaus Kiltinavičiaus gyvenimo akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius