Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Socialiniuose tinkluose – memai apie „Euroviziją“: juokiasi iš britų ir italų

Didelio dėmesio Lietuvoje sulaukianti „Eurovizija“ – įkvėpimo šaltinis interneto šmaikštuoliams. Socialinius tinklus sekmadienį drebina apie „Euroviziją“ lietuvių kuriami memai.
Lietuvos atstovai „The Roop“, memai
Lietuvos atstovai „The Roop“, memai / 15min ir ekrano nuotr.

Rekordinius peržiūrų skaičius fiksuoja 26,5 tūkst. sekėjų turinti „Instagram“ paskyra „Aletumeme“. Jos memams „patiktukus“ dalina tūkstančiai interneto vartotojų.

Dažniausiai memų kūrėjų akiratyje atsiranda „The Roop“ apranga ir pirštų šokis, nugalėtojų italų skandalas dėl galimo narkotikų vartojimo, tų pačių italų bei kitų Eurovizijos dalyvių stilius.

Interneto šmaikštuoliai nepraleidžia progos pasijuokti ir iš taškų Eurovizijoje negavusių britų, o interneto vartotojus vis dar juokina ir daugybei memų panaudota prezidento Gitano Nausėdos kalba, pasakyta „Šeimų maršo“ metu.

Daugiau memų – galerijoje:

15min primena, kad tai ne pirmas kartas, kai kokio nors svarbaus įvykio, renginio metu kuriami memai. Pavyzdžiui, senatoriaus Bernie Sanderso nuotrauka iš JAV prezidento Joe Bideno inauguracijos virto interneto sensacija.

B.Sanderso kampanija greitai suprato, kad socialinius tinklus susprogdinęs senatoriaus atvaizdas gali būti panaudotas geriems tikslams. Kampanijos parduotuvėje atsirado džemperiai ir marškinėliai su minėta nuotrauka, internautus įkvėpusia sukurti galybes memų. Tuo pat metu sudaroma galimybė ne tik rasti namus naujam drabužiui, bet ir prisidėti prie labdaringos veiklos.

Kaip rašo CNN, visas pelnas, gautas iš šių drabužių atiteks „Meals on Wheels“ programai gimtojoje senatoriaus valstijoje Vermonte.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius