Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

1006 km lenktynes vainikavo Oksanos Pikul grupės OMG koncertas: „Mėgstame greitį ir gerus automobilius“

„ENEOS 1006 km lenktynes“ kasmet lydi ne tik automobilių gausmas ir nesibaigiantis azartas, bet ir žvaigždžių pasirodymai. Šeštadienio vakarą lenktynes vainikavo OMG („Olialia Music Group“) koncertas, o po lenktynininkų apdovanojimų merginų grupė pristatė naują užsienio rinkai skirtą dainą „Ooh La La“.
Grupė OMG
OMG („Olialia Music Group“) / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Belaukiant renginio finišo ir ruošiantis pasveikinti aštuonioliktųjų lenktynių nugalėtojus, didžiojoje scenoje lenktynių žiūrovus linksmino Iron Vytas, Sasha Song, „X faktoriaus“ nugalėtoja Iglė. Scenoje pasirodė ir merginų grupė OMG („Olialia music group“).

15min OMG grupės narės Oksana Pikul-Jasaitienė, Monika Šedžiuvienė ir Skaistė Steikūnaitė pasakojo, kad itin ruošėsi šiam pasirodymui.

„1006 km lenktynės mums – ne svetimos, nes per tuos 10 metų, kai gyvuoja mūsų grupė, ne kartą teko čia dalyvauti. Kaskart, kai vyksta lenktynės, suvirpa širdis. Labai apsidžiaugėme, kad gavome kvietimą čia sudalyvauti, todėl atkakliai ruošėmės“, – sakė O.Pikul-Jasaitienė.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė

Ir visai nesvarbu, kad nei Oksana, nei Aistė, nei Monika automobilių sportu nesidomi – lenktynėse vyraujanti dvasia palieka didelį įspūdį.

„Nėra taip, kad gyvenčiau automobilių sportu ir juo domėčiausi. Jeigu vyras per TV žiūri lenktynes, žinoma, pasižiūriu kartu. Bet kad būtumėme gerbėjos, tai tikrai ne. Tačiau kai esi čia ir viską matai gyvai – jausmas nuostabus“, – sakė Oksana.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Monika Šedžiuvienė
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Monika Šedžiuvienė

M.Šedžiuvienė čia pat pridūrė, kad kartais tenka „palenktyniauti“ ir miesto gatvėse.

„Mėgstame greitį ir gerus automobilius. Žinoma, mokame greitai, bet saugiai važiuoti. Aišku, tokio greičio, kokį vysto lenktynėse, mes gatvėse nepasiekiame“, – juokėsi M.Šedžiuvienė.

Kad OMG narės mėgsta gerus automobilius – akivaizdu. Oksana džiaugiasi „Porsche Cayenne“ automobiliu, o Skaistė – BMW 6 serijos automobiliu. M.Šedžiuvienė automobilio nevairuoja, bet niekuomet tai problemų nesukėlė – yra, kas paveža.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Skaistė Steikūnaitė
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Skaistė Steikūnaitė

Pristatė dainą apie blondines

Po lenktynininkų apdovanojimų OMG sudainavo finalinę „ENEOS 1006 km lenktynių“ dainą „Ooh La La“, kurią visiems klausytojams pristatys jau kitos savaitės pradžioje.

„Tai yra nauja, šviežiai iškepta daina, kurią padėjo sukurti anglų prodiuseriai. Ši daina bus pristatoma ir pasaulio rinkai. „Ooh La La“ – truputį kitokio stiliaus daina, todėl lietuvio ausiai gal kiek neįprasta. Ši daina yra šviesi, vasariška, ją lengva ir smagu klausyti. Dainuojame apie viso pasaulio moteris blondines ir jų galią“, – 15min pasakojo O.Pikul-Jasaitienė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Palangos 1006 km lenktynių VIP zonoje – būrys automobilių gausmui neabejingų garsenybių

TAIP PAT SKAITYKITE: „Miss Racing 2017“ titulą iškovojo šešiolikmetė Justė Tamašauskaitė iš Naujosios Akmenės

TAIP PAT SKAITYKITE: Į Palangos lenktynes su sūnumi Kristupu atvykusi Natalija Bunkė: „Per metus nuvažiuoju 100 tūkst. km“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius