Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Baukutė neužveria durų naujiems santykiams: „Žvirblio neįsileisiu, laukiu erelio“

Aktorė, buvusi politikė Asta Baukutė šiandien didžiuojasi būdama keturių vaikų mama, džiaugiasi gyvenimu tolėliau nuo Vilniaus ir mėgaujasi sportu, kuris per karantiną tapo nauja aistra. A.Baukutė ramiai žiūri į praeitį, kai kūrė karjerą Seime, kurią dabar vadina eksperimentu, o dvejas skyrybas vertina kaip išmoktas pamokas. „Mano vyrai nebuvo blogi, tik aš nemylėjau savęs“, – 15min laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ sako A.Baukutė.

A.Baukutė atskleidžia, kad puikią jos išvaizdą lemia ne plastinės operacijos, o buvimas savimi, mamos vaidmuo ir sportas.

„Dabar mane matote moterišką, norinčią pasipuošti laiku ir vietoje, – tikina buvusi politikė. – Supratau, kad turiu priklausomybę sveikatai. Prašau dar 30–40 metų – tuomet būsiu labai laiminga.“

Meilę sau A.Baukutė pajautė būtent po dvejų skyrybų. Kaip moteris pasakoja, pirmosios santuokos griūties pamokos ji neišmoko, tačiau kiti santykiai, nors ir buvo skausmingesni, padėjo suvokti daug dalykų.

„Mano vyrai nebuvo blogi, tik aš nemylėjau savęs, pataikavau, norėjau būti gera žmona. O kur buvo Asta? Jos nebuvo, – pripažįsta visuomenės veikėja. – Aš esu žmogus, turiu nuostabią dovaną – gyvybę. Ypatingai tai pradedi suprasti, kai laidoji kolegas. Šią vasarą atsisveikinau su dviem draugais.“

A.Baukutė daug mąstė apie pamokas, išmoktas po skyrybų. Šiandien ji yra patenkinta savimi ir gali pripažinti padarytas klaidas.

„Drąsiai galiu pasakyti, kad myliu save, – teigia visuomenės veikėja. – Daugiau nepataikaučiau savo partneriams. Reikia laiku pasakyti, kad man kas nors nepatinka, tu mane įžeidei, aš blogai jaučiuosi arba ne, ten nevažiuosiu.“

Asmeninio albumo nuotr. /Asta Baukutė
Asmeninio albumo nuotr. /Asta Baukutė

A.Baukutė dažnai apibūdinama kaip ryški moteris, kuri atkreipia aplinkinių dėmesį, bet tai gali patikti ne visiems. Buvusi politikė pripažįsta ne kartą sulaukusi neigiamų, grasinančių komentarų, tačiau stengiasi nesifokusuoti į kitų žmonių moralizavimą.

„Esu žmogus – netobulas, kaip ir kiekvienas iš mūsų. Būdama jauna, nesupratau, kaip galima skirtis su partneriu. Nusistebėk ir gausi tuos gyvenimo batus. Kuo ilgiau gyvenu, tuo labiau suprantu, kad visi esame lygiai tokie patys“, – įsitikinusi visuomenės veikėja.

Esu žmogus – netobulas, kaip ir kiekvienas iš mūsų

Šiuo metu A.Baukutė atsakingai atlieka mamos vaidmenį, rūpinasi vaikais, o kartu didelį dėmesį skiria ir namams – beveik dviejų hektarų plotas reikalauja daug priežiūros.

„Būna, kai prašau pagalbos, bet daug ką moku pati. Jei kanalizacija užsikemša, išsivalau. Taip jau atsitiko porą kartų, – pasakoja buvusi politikė. – Mūsų senoliai gyveno sunkesnėmis sąlygomis, o mes dabar esame išlepinti. Jeigu man reikėtų rinktis – geras butas ar du hektarai su grynu oru ir baseinu – rinkčiausi tą, kaip gyvenu dabar.“

A.Baukutė daug dėmesio skiria ne tik artimiesiems, bet ir sau – moteris pastaruoju metu itin pamėgusi sportą, kuris jai padeda išlaikyti puikią išvaizdą.

„Man, judriam žmogui, antsvoris trukdo. O aš visą gyvenimą pasižymiu tuo, kad vos užuodžiu kvapą, jau pastorėju“, – šypsosi visuomenės veikėja.

A.Baukutė mėgsta su draugėmis išeiti į miestą, kur apsilanko restorane ar bare, tačiau ten griežtai visada už kokteilius susimoka pati.

„Pasiūlymų sulaukiu, bet aš ateinu būti su savo merginomis. Džiaugiamės, kad visos esame kartu, gyvos“, – tikina moteris.

Nors šiuo metu šeima A.Baukutė rūpinasi viena, ji pripažįsta neužverianti durų naujiems santykiams.

„Kaip bus, taip. Nori vienkartinio nuotykio – imk. Bet aš nenoriu. Trokštu, kad būtų tikra, tad išlauksiu. Į savo inkilėlį žvirblio neįsileisiu, aš laukiu erelio“, – atvirai sako buvusi politikė.

Visą pokalbį su A.Baukute žiūrėkite įraše:

VIDEO: „Edvardas Žičkus. Be ribų“. Asta Baukutė: „Po dvejų skyrybų išmokau daug pamokų“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius