Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Erotinį vaidmenį sukūrusi Inga Valinskienė premjerą praleido: filmą pirmas išvydo Arūnas Valinskas

Naujoje režisieriaus Tado Vidmanto juostoje „Lietuviški svingeriai“ netrūksta erotinių scenų. Komedijoje nusifilmavo ne vienas garsus aktorius, čia galima išvysti ir Ingą Valinskienę (52). Filme apsinuoginusi žinoma dainininkė ir filmų garsintoja dėl to visai nesikuklina. Jei kūnas gražus, kodėl jo neparodyti?
Arūnas Valinskas ir Inga Valinskienė
Arūnas Valinskas ir Inga Valinskienė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Pačiai I.Valinskienei trečiadienio vakarą Vilniaus kino centre „Forum Cinemas Vingis“ vykusią VIP premjerą dėl kitų filmavimų teko praleisti, tačiau pažiūrėti į ją didžiajame ekrane atvyko vyras Arūnas Valinskas.

Į klausimą, kodėl premjeroje nepasirodė pati Inga, Arūnas atsakė jam būdingu šmaikščiu stiliumi: „Su Lina Rastokaite vaidiname spektaklyje „2 smegenų istorija“. Ji užpavydėjo ir nuėjo pabūti su Džiugu Siaurusaičiu – abu sėdi „Muzikinėje kaukėje“.

Iki šiol filmo jis nebuvo matęs, todėl tikino su nekantrumu laukęs premjeros.

A.Valinskas neslepia – pikantiškos scenos, kuriose nusifilmavo jo žmona, ne ką mažiau intriguoja ne tik žiūrovus, bet ir jį patį, tačiau dėl Ingos vaidmens atvirumo jis anaiptol neišgyvena.

„Nė vienas režisierius nėra matęs jos daugiau nei aš. Kai pamačiau scenarijų, supratau, kad jame daugiau komiškumo, ne erotikos – man dėl to labai gaila. Tačiau scenarijuje buvo parašyti du vardai – Tadas ir Vidmantas, iškart supratau, kad čia bus svingeriai“, – 15min linksmai kalbėjo A.Valinskas.

O ar pats A.Valinskas nesulaukė T.Vidmanto kvietimo įkūnyti kokį nors vaidmenį?

„Jei reikės kurti filmą, aš sukursiu jį pats. Pas Tadą – mielai, bet šiek tiek kitaip. Atvirai šnekant, nėra problemos bet kuriam Tadui paskolinti savo Mortą, kad ji taptų Blindos žmona. O jei Tadas Vidmantas atskleidė mano žmonos nežinomas sritis, ir jei aš jas pamatysiu!.. Jei taip nutiks, aš jį pasiimsiu būti savo gyvenimo būdo vadybininku“, – juokavo A.Valinskas.

VIDEO: LIETUVIŠKI SVINGERIAI (2018) | Naujausia Tado Vidmanto Komedija

I.Valinskienė dar anksčiau paklausta, ar erotiniam vaidmeniui reikėjo daug drąsos, užtikrino, kad scenų filmavimo metu jautėsi gerai.

„Filme truputį apsinuoginau. Man tai buvo pirmas kartas prieš kameras. Viskas pavyko puikiai, nes buvo sukurta labai komfortiška aplinka. Be to, myliu savo kūną, jo visiškai nesigėdiju“, – pasakojo I.Valinskienė.

Kadras iš filmo/Inga Valinskienė
Kadras iš filmo/Inga Valinskienė
Kadras iš filmo/ Inga Valinskienė ir Vytautas Kaniušonis
Kadras iš filmo/ Inga Valinskienė ir Vytautas Kaniušonis

TAIP PAT SKAITYKITE: „Lietuviškų svingerių“ VIP premjera suviliojo erotikai ir humorui neabejingus svečius

TAIP PAT SKAITYKITE: Tadas Vidmantas pristato karštą filmo „Lietuviški svingeriai“ anonsą (N-16)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius