Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnė Jagelavičiūtė švenčia gimtadienį: 40? Na ir ačiū Dievui

Stilistė, redaktorė Agnė Jagelavičiūtė spalio 7-ąją švenčia 40-ąjį gimtadienį. Žinoma moteris jau nuo pat ryto socialiniuose tinkluose galėjo pasidžiaugti užplūdusiais sveikinimais, gražių žodžių stiliaus ikonai vadinamai Agnei negailėjo ir žinomi Lietuvos žmonės bei artimi draugai.
Agnė Jagelavičiūtė
Agnė Jagelavičiūtė / 15min nuotr.

Jau nuo pat ankstaus ryto Lietuvoje žinomos stilistės Agnės Jagelavičiūtės socialiniuose tinkluose pasipylė sekėjų ir artimų draugų sveikinimai. Gražių metų, linksmos dienos jai linkėjo Karolina Meschino, Lukas Gricius, Simona Nainė, Indrė Kavaliauskaitė, Naglis Bierancas, Nijolė Pareigytė, Diana Vapsvė, Neringa Šiaudikytė, Deimantė Kazėnaitė, Agnė Grigaliūnienė, Skaiva Jasevičiūtė ir kiti.

Atrodo, nepriekaištingos išvaizdos Agnė Jagelavičiūtė, pastarosiomis dienomis jaučiasi išties laiminga, mylima ir mylinti. Gimtadienio rytą moteris ir pati instagrame pasidalijo nuotrauka bei juokavo sakydama, kad balerina jau nebebus, bet tikisi, kad 40-metis atneš dar daug naujų potyrių, atradimų.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Agnė Jagelavičiūtė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Agnė Jagelavičiūtė

Nostalgiškais draugystės su Agne Jagelavičiūte prisiminimais pasidalijo ir viešųjų ryšių specialistas Saugirdas Vaitulionis. Žinomas vyras drąsiai rėžė, kad judviejų patirti nuotykiai verti storos memuarų knygos. Šalia gražaus sveikinimo Saugirdas įkėlė, kaip pats teigė, gražiausias nuotraukas, kuriose jis įamžintas kartu su 40-metį mininčia Agne Jagelavičiūte.

„Partners in crime – ko gero, čia yra tas mūsų statusas, kuris nekinta jau keliolika metų. O jų būta tokio įdomumo, tokio ypatingumo, kad mūsų nuotykiai ir potyriai tikrai verti storesnių memuarų.

Ačiū už kelionę kartu, tikiu, mūsų laukia dar labai, nu labai daug epinių išgyvenimų, iš kurių ir verksim, ir žvengsim. Žinau gi, kad žvengsim daugiau!

O dabar jau ta dalis, kur reikia pasveikinti. Neprisipažinėsiu meilėje, nes tą padariau prieš kokius dešimt metų – niekas nepasikeitė, tai update nereikia. Viską tu ir taip puikiai žinai! O jei kas šiandien tau rašys eiles apie penktą dešimtį, tai sukroviau GRAŽIAUSIAS mūsų nuotraukas – kaip įrodymą, kad – 40? NU IR AČIŪ DIEVUI“, – draugę sveikino S.Vaitulionis.

15min Agnės Jagelavičiūtės gimtadienio proga taip pat surinko nuotraukų galeriją, kurioje – įvairiausios jos gyvenimo akimirkos.

TAIP PAT SKAITYKITE: A.Jagelavičiūtė dar kartą atsiduos į plastikos chirurgų rankas: bus atlikta viena populiariausių operacijų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius