Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ar atpažinsite, kuri žinoma moteris tapo Romu Dambrausku?

Atlikėja ir grupės „Kristal“ narė Julija Jegorova, dalyvaujanti įsikūnijimų šou „Muzikinė kaukė, buvo priversta išeiti iš komforto zonos. Dalyvei teko nelengva užduotis – įkūnyti estrados dainininką Romą Dambrauską.
Dainininkė Julija Jegorova įsikūnijo Romą Dambrauską
Dainininkė Julija Jegorova įsikūnijo Romą Dambrauską / D. Beržinio nuotr.

„Esu labai dėkinga grimeriams už šedevrą, dėl kurio net pati savęs veidrodyje nepažinau, – komentavo Julija. – Draugai ir šeima labai juokėsi! Sakė, kad aš panaši į savo vyro tėtį jaunystėje, dar į patį Vytenį Pauliukaitį, kai buvo jaunas, dailus jaunikaitis. Ir visi tikino, kad būčiau gražus vyras.“

Dainininkė neslėpė, kad šis pasirodymas tikrai nebuvo iš tų, kuriuos ji kada nors norėtų pakartoti, o sunkiausia žinomai moteriai buvo įsijausti į vyro vaidmenį bei dainuoti žemesniu balsu. „Pradėkime nuo to, kad sunku yra jau tai, kad visą gyvenimą būnant moterimi, staiga reikia tapti vyru, judėti kitaip ir dar dainuoti vyrišku balsu. Sunkiausia, žinoma, buvo balsas, nes visa kita – išmokstama“, – pasakojo dalyvė.

D. Beržinio nuotr./Dainininkė Julija Jegorova įsikūnijo Romą Dambrauską
D. Beržinio nuotr./Dainininkė Julija Jegorova įsikūnijo Romą Dambrauską

Po pasirodymo laidos vedėjas S.Storpirštis juokavo, kad J.Jegorovai labai tinka ūsai ir ji atrodo lyg komisijos pirmininko, režisieriaus V.Pauliukaičio pusbrolis. Pats V.Pauliukaits tik šmaikščiai šypsojosi, o tuo metu J.Jegorova pareiškė norą įamžinti judviejų panašumą. V.Pauliukaitis pakvietė dalyvę prisėsti jam ant kelių: „Aš taip džiaugiuosi, kad man užaugo plaukai“, – juokavo jis apie J.Jegorovos įvaizdį.

Akimirką vainikavo šmaikštus laidos vedėjo S.Storpirščio klausimas: „Vyteni, ar Jums yra ant kelių sėdėjęs pats Romas Dambrauskas?“.

Komisijos veteranė, radijo laidų vedėja L.Gradauskienė gyrė dalyvę: „Mieloji, tau pavyko Romo žvilgsnelis. Tą Romo žvilgsnį radau tavyje.“

D. Beržinio nuotr./Dainininkė Julija Jegorova įsikūnijo Romą Dambrauską
D. Beržinio nuotr./Dainininkė Julija Jegorova įsikūnijo Romą Dambrauską

Šio šeštadienio laidoje pamatysite ne tik nuotaikingą J.Jegorovos pasirodymą, bet ir likusius dalyvius, kurie paruošė ypatingus pasirodymus: aktorius Tomas Rinkūnas taps rusų aktoriumi ir muzikantu Vladimiru Vysockiu, dainininkas Haroldas Šklėrius įkūnys ispanų kilmės atlikėją Enriquę Iglesias, renginių vedėjas Tomas Legenzovas virs Lietuvos estrados dainininku Edmundu Kučinsku ir atlikėju Alanu Chošnau taps aktorius Robertas Lenartavičius.

Dainininkė Donata Virbilaitė įkūnys Didžiosios Britanijos atlikėją Adelę, aktorė Aleksandra Metalnikova taps scenos diva Celine Dion, jauniausia projekto dalyvė Iglė Bernotaitytė įkūnys dainininkę Jazzu, atlikėja Augustė Vedrickaitė taps JAV dainininke Lady Gaga, o aktorius Dominykas Vaitiekūnas virs popmuzikos dievaičiu Prince'u.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius