-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Be koncertų likusi Arina karantino nekeikia: prekiauja savo pačios kurtais papuošalais

Nuo išskirtinio balso savininkės Arinos Borunovos (51) veido šiuo laikotarpiu nedingsta šypsena. Nors daugelis atlikėjų neslepia išgyvenantys sunkesnius laikus, pati Arina sako iš naujo atradusi daug mielų užsiėmimų. Vienas jų – papuošalų gamyba, padedanti pabėgti nuo nūdienos aktualijų. Be to, tai puikus būdas šiek tiek užsidirbti.
Arina
Arina / Loretos Kondratės, Ingos Valiuvienės ir Kristinos Sabaliauskaitės nuotr.

Kaip 15min pasakoja Arina, papuošalais ji pradėjo domėtis dar prieš trejus metus.

„Viskas prasidėjo, kai sūnus man padovanojo papuošalus. Tada jie sutrūko ir nusprendžiau pati juos sutaisyti. Juos pataisiusi pradėjau šia veikla domėtis. Kai ką net koncertui pasigaminau“, – netikėtą veiklos pradžią nupasakoja dainininkė, taip pat priduria šiuo metu papuošalus gaminanti iš sidabro, odos, plieno ir polimerinio molio.

Asmeninio albumo nuotr./Arina
Asmeninio albumo nuotr./Arina

Iš pradžių savo gamybos papuošalus ji dovanojusi draugams ir pažįstamiems, tačiau vėliau artimoje aplinkoje tiesiog nebeliko, ką papuošti.

„Draugai primygtinai pradėjo siūlyti pinigus, sakė, kad dovanų jau neims. Taigi pradėjau prekiauti papuošalais“, – tikina pašnekovė ir priduria namuose turinti savo darbo stalą aksesuarams kurti.

Arinos gaminami papuošalai – galerijoje:

Išgyvena gražų laikotarpį

Arina pripažįsta, kad besidominčių jos darbais šiuo metu – sočiai. Tačiau papuošalai šiuo metu tikrai nėra gelbėjimosi ratas. Nors koncertus ir teko pamiršti, dabar Arina gali vesti vokalo pamokas nuotoliniu būdu.

Kaip pati sako, šiomis dienomis jaučia ramybę. Taip pat džiaugiasi gražiu laikotarpiu. Arina karantine stengiasi įžvelgti pliusų, o ir santaupų juodam laikotarpiui buvo atsidėjusi jau anksčiau.

„Gyvenimas taip išmokė. Juk kartais ir vaikams reikia padėti. Todėl ir atradimai yra tik geri. Visiems linkiu taip jaustis.

Nesiskundžiu gyvenimu. Šis laikotarpis man labai geras. Daug optimistiškų žmonių taip kalba – kad ir namus susitvarkė, ir skyrė laiko sau, ir daug ką iš naujo įvertino, atrado naujų pomėgių“, – tikina pašnekovė.

Paklausta, kur ieško to vidinio džiaugsmo ir laimės, Arina nusijuokia. „Taip einu per gyvenimą. Man tai nieko naujo. Eini gulti – džiaugiesi, atsikeli – džiaugiesi. Be to, smagu, kad draugai yra sveiki, gerai jaučiasi“, – gražių dalykų kasdienybėje siūlo ieškoti atlikėja.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kodėl bliuzo karalienė Arina niekados nenorėjo ištekėti?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius