-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Zvonkus jau dešimt metų nevartoja alkoholio: sprendimą paskatino įvykis su policija

Muzikos prodiuseris Deivydas Zvonkus švenčia solidžią sukaktį – dešimt metų, kai gyvena blaiviai. Kaip pats patvirtino 15min, atsisakyti alkoholio jį paskatino 2012-ųjų patirtis, kai įkliuvo policijai vairuodamas neblaivus.
Deivydas Zvonkus
Deivydas Zvonkus / 15min klijuotė

Deivydas Zvonkus savo blaivių metų sukaktimi, pirmuoju jubiliejumi, nutarė pasidalyti ir feisbuke. Įrašu leido dalintis ir su 15min skaitytojais.

„Šiandien stuktelėjo smagi provokatyvi sukaktis. Aš lygiai 10 metų nevartoju alkoholio. Pats negaliu tuo patikėti. Gal ta proga įšauti kokį litrą naminukės? Ką manot?“, – šmaikščiai rašė D.Zvonkus.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Deivydas Zvonkus
Luko Balandžio / 15min nuotr./Deivydas Zvonkus

Komentaruose jo žmona Katažina rašė „tik pabandyk tu man“, kiti komentatoriai klausė, kuo Deivydas pakeičia alkoholį, o šis atsakė, jog daužo sau su kuvalda per galvą. Be to, saksofonistas J.Kuraitis teigė pastebėjęs, jog per tuos metus pasikeitė ir D.Zvonkaus kūrybos stilius. Deivydas jam atrašė, jog tokių šedevrų, kaip „Tu mano mergytė“, blaivus niekaip nebūtų sugalvojęs.

Visgi 15min jis atskleidė tikrąją alkoholio atsisakymo priežastį. Ji susijusi su 2012-aisiais, kai prie vairo neblaivų muzikantą pagavo policiją.

„Taip, tai yra tiesioginė pasekmė. Kai pragėriau teises, tai, neilgai trukęs, po pusantro ar kiek ten mėnesio, galų gale nusprendžiau pereiti į kitą gyvenimo etapą“, – sakė jis 15min.

Primename, kad 2012-ųjų balandžio 19 naktį, Vilniuje, Šventaragio gatvėje, D.Zvonkus buvo sustabdytas kelių policijos pareigūnų. Šiems patikrinus atlikėjo ir prodiuserio blaivumą, nustatyta, kad jis kiek viršija maksimalų leistiną lygį – atlikėjas „įpūtė“ 0,5 promilės.

Tada D.Zvonkus portalui Žmonės.lt sakė nesiginčijęs dėl savo kaltės. „Pervertinau savo išblaivėjimą, pats sau atrodžiau blaivas, nes nuo paskutinio mano alkoholio vartojimo buvo praėję pakankamai daug valandų, atrodė, kad viskas išgaravo. Bet elektronika parodė kitaip“, – prieš dešimt metų kalbėjo jis.

D.Zvonkus tuo metu teigė, kad jei būtų įtaręs, jog gali įpūsti daugiau nei leistiną normą – 0,4 promilės – tikrai nebūtų sėdęs prie vairo. „Dabar, kai jau taip atsitiko, ką padarysi. Sąžiningai sumokėsiu man priklausančią baudą“, – anksčiau teigė prodiuseris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius