Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dautartaitė 26 metus vaikščioja pas vyrą į svečius

Ilgai Šiauliuose, o vėliau Kaune vaidinusi aktorė Olita Dautartaitė, platesniam žiūrovų būriui tapusi pažįstama iš serialo „Moterų alėja“, yra unikali asmenybė. Ji su vyru fotografu Narcizu Freimanu žino sėkmingo ilgo vedybinio gyvenimo paslaptį – tiesiog reikia negyventi kartu, rašo žurnalas „Žmonės“.
Olita Dautartaitė
Olita Dautartaitė / „Scanpix“ nuotr.

„Mudu gyvename atskirai, bet vaikštome vienas pas kitą į svečius, – apie netradicinį gyvenimo būdą pasakojo pašėlusi aktorė. – Susitikome keturiasdešimtmečiai, kiekvienas turėjome savo gyvenimo sampratą. Kitaip mums būtų sunku... Kai prieš metus atvažiavau gyventi į Kauną, kol nebuvau nusipirkusi buto, glaudžiausi pas Narcizą. Jo namuose – baisi kūrybinė netvarka, aš jos negaliu pakęsti. Dabar viskas puiku: jis ateina į svečius, atveža man valgyti...“

Moteris išdavė, kad gyvenant atskirai nereikia atsiklausti vyro, ar gali kur važiuoti, todėl sutuoktinis atrodo idealus.

„Kai nėra šalia – jis idealus. Aš, pavyzdžiui, mėgstu važinėti į piligrimines keliones. Niekieno nereikia klausti, ar galiu važiuoti, tik pasisakau, kad jau važiuoju“, – juokėsi ponia Olita.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius