Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Diplomų teikimo šventę Kaune vainikavo sužadėtuvės: Deividas pasipiršo Robertai stebint 400 žmonių

Aleksandro Stulginskio universitete vykusią diplomų įteikimo šventę papuošė netikėtumas: ceremonijos metu įvyko sužadėtuvės.
Viešos sužadėtuvės diplomų įteikimo šventėje – staigmena mylimajai
Sužadėtuvių akimirka

Aleksandro Stulginskio universiteto absolventams diplomai įteikti penktadienį.

Visą dieną vykusią diplomų teikimo šventę vainikavo paskutiniojo diplomų teikimo – Vandens ūkio ir žemėtvarkos fakulteto absolventams – staigmena, kurią surengė į sceną mylimąją Robertą Leščevičiūtę (24) atėjęs pasveikinti prieš keletą valandų diplomuotu inžinieriumi tapęs Deividas Romikaitis (23). Abu jaunuoliai kilę iš Šakių rajono.

VIDEO: Pasipiršimas per diplomų įteikimus

Stebint kone 400 šventės dalyvių ir svečių miniai, vaikinas tiesiog priklaupė ant kelių, ištiesė dėžutę su žiedu ir paprašė mylimosios rankos. Lydint garsiems publikos plojimams, ji ištarė „taip“.

Žmonės.lt būsima nuotaka pasakojo iki paskutinės akimirkos nesupratusi, kas vyksta.

„Viskas buvo labai netikėta, iki pat paskutinės sekundės nesupratau, kas vyksta. Man buvo pasakyta atsistoti, palūkėti. Galvojau, kad reikės sakyti kokią kalbą... Tada pamačiau savo draugą. Galvojau, atėjo pasveikinti studentų. O tada... Tikrai nieko neįtariau. Nors jau tikėjausi, kad kažkada sužadėtuvės bus. Visada kalbėdavome, kad vestuvės bus po mokslų. Visgi kad pasipirš dabar, neįsivaizdavau“, – pasakojo R.Leščevičiūtė.

Roberta Leščevičiūtė
Roberta Leščevičiūtė

Be abejonės, gavusi ir diplomą, ir sužadėtuvių žiedą, ji labai džiaugėsi: „Mane labai pradžiugino, viskas labai patiko. Dažniausiai tėvai nemato tokių įvykių, o dabar matė visi. Nei mano, nei jo tėvai nieko nežinojo... Visi buvo susirinkę: ir šeimos, ir brangiausi draugai, mano geriausia draugė... Visi, ką tada norėjau matyti šalia.“

Vestuves pora ketina atšokti kitą vasarą – šią, sako, nesuspės. Gavę diplomus jaunuoliai jau žino, ką veiks ateityje: Roberta žada tęsti studijas ir studijuoti hidrotechninės statybos inžinerijos magistrantūrą, o Deividas ūkininkaus nuosavame ūkyje.

Iš viso penktadienį vykusioje uiversiteto šventėje įteikti 603 aukštojo mokslo diplomai Agronomijos, Ekonomikos ir vadybos, Miškų ir ekologijos, Vandens ūkio ir žemėtvarkos, Žemės ūkio inžinerijos fakultetų absolventams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius