Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

E.Žičkus į restoraną neįleistas su galimybių pasu: įstaigoje – kitokios taisyklės

Penktadienį su kolegomis papietauti išsiruošęs laidų vedėjas bei žurnalistas Edvardas Žičkus liko nusivylęs – jų į restoraną neįleido net su galimybių pasais. Nesmagia patirtimi jis pasidalijo socialiniame tinkle.
Edvardas Žičkus
Edvardas Žičkus / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Apie situaciją restorane Edvardas Žičkus pranešė socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. Vyras rašė, kad su kolegomis norėjo papietauti viename žymiame restorane, tačiau netrukus iš administratorės išgirdo, kad jiems negalima.

„Šiandien su kolegomis turėjome labai keistą patirtį, kuria nutariau pasidalinti. Užsukame pietų į G9 esantį kinų „Gan Bei City“. Sėdi keletas žmonių po 2-4. Klausia šviesiaplaukė administratorė, keliese būsime. Mes trise. Sako: negalima! Atsakome, kad visi su galimybių pasais. Atsako: mums nereikalingi jūsų tie pasai. Nebent įrodysite, kad visi esate vienos šeimos nariai“, – apie nutikimą pasakojo Edvardas.

Laidų vedėjas stebėjosi, kaip tai įrodoma, nes restorane buvo matyti kelios vyresnės moterys su vaikais.

„Žodžiu, kolegoms su galimybių pasais negalima, o bet kam iš gatvės (jei bus po 2 arba giminės, nors kilo įtarimų, kad ta giminystė nustatoma tiesiog iš padavėjos žvilgsnio) – prašom. Nu... labai keista politika. Niekur neradau, kad tokia sistema būtų aprašoma. Tai tikrai sudie tokiai šėryklai!“, – pasipiktinimo restoranui neslėpė E.Žičkus.

„Gan Bei City“ atstovė naujienų portalui delfi.lt komentavo, kad restorane nėra tikrinami galimybių pasai, nes dirbama pagal kitą variantą.

„Viduje priimame arba vienos šeimos narius, arba du asmenis prie vieno staliuko, kaip yra nurodoma reikalavimuose. Jei tai netinka – siūloma prisėsti lauke. Aišku, tai priklauso ir nuo oro sąlygų, tad ten valgyti sutinka ne visi. Pagal reikalavimus, lauke sėdėti prie vieno staliuko galima iki penkių asmenų“, – minėtam portalui teigė restorano atstovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius