Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Edita Mildažytė: „Pugačiovai aš nenusileisiu ir pagimdysiu trynukus“

Vienas ryškiausių televizijos veidų Edita Mildažytė naujajame sezone bus matoma net keliuose TV projektuose – be pirmąkart išbandytos „Nacionalinės ekspedicijos“, ji imasi ir pramogų. Antradienio popietę prasidėjo naujo projekto „Editos šou“ filmavimai, į kuriuos ji pakvietė ir žurnalistus.
Marius Repšys, Violeta Mičiulienė, Edita Mildažytė
Marius Repšys, Violeta Mičiulienė, Edita Mildažytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Kai vyrams stukteli penkiasdešimt, jie paprastai nusiperka raudoną kabrioletą ir įsitaiso perpus už save jaunesnę pakeleivę. Čia – trumpajame laikotarpyje. Ilgajame – kabrioletas būna pakeičiamas minivenu dėl naujosios vados. O mes, moterys? Kas mūsų kabrioletas? Mano kabrioletas – štai čia, o pakeleiviai – visi, kurie atėjo“, – surinkusius studijos žiūrovus pasveikino E.Mildažytė.

Šou, kuris, kaip žada kūrėjai, pralinksmins ilgam, žinoma žurnalistė pradėjo nuo komentarų spaudoje skaitymo. Pastarieji internete pasipylė iš karto, kai tik pasirodė žinios, jog E. Mildažytė imasi naujo šou, kuriame – dainuos, šoks ir provokuos savo svečius.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Edita Mildažytė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Edita Mildažytė

„Jau smėlis byra, o ji dar darkosi“, – stebėjosi vienas komentatorių. „,Gerbiamieji, tai – ne smėlis, o jaunystėje nesudegęs parakas“, – nepasimetė E. Mildažytė.

Žinoma moteris neišvengė ir palyginimo su Rusijos estrados žvaigžde Ala Pugačiova, kuriai sulaukus solidaus amžiaus, surogatinė motina pagimdė dvynukus. „Pugačiovai aš nenusileisiu ir pagimdysiu trynukus“, – atkirto E.Mildažytė.

Viena interneto komentatorių ragino nuo šiol saugoti savo vyrus. „Jei mano meilužių sąraše pamatysite ne tik savo nenusaugotą vyrą, bet ir porą delfinų, Bengalijos tigrą ir kaktusą, būtinai viskuo tikėkite“, – šypsojosi žurnalistė.

Studijoje pasirodė ir aktorė Kristina Kazlauskaitė, kuri kartu su laidos vedėja prisėdo pasikalbėti. Čia geros nuotaikos taip pat netrūko. E.Mildažytė pasiteiravo, ar jos viešnia yra sirgusi žvaigždžių liga, ir kas tai yra.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Kristina Kazlauskaitė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Kristina Kazlauskaitė

„Žvaigždžių ligos požymiai – kai kažko nori, bet nežinai ko“, – atsakė aktorė. Paklausus, kada ši liga nuslopo, K.Kazlauskaitė patikino: „Kai išėjau į pensiją.“

Tačiau vien pokalbiu aktorei išsisukti nepavyko – jai teko užduotis suvaidinti orangutanų tyrinėtoją Birutę Galdikas.

Tai – ne vienintelis vaidybinis epizodas projekte. „Nesakykite, kad niekada nebuvo rytų, kai nenorėjote prisiminti, kas buvo vakare, ir jau tikrai nesakykite, kad nebuvo kartų, kai namo grįžote susikišę sijoną į pėdkelnes“, – aktorinį Mariaus Repšio ir Violetos Mičiulienės numerį pristatė E.Mildažytė. Susirinkusiuosius smuiko garsais žavėjo ir merginų trio „Electric Ladies“.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Marius Repšys ir Violeta Mičiulienė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Marius Repšys ir Violeta Mičiulienė

Laidos kūrėjai tikina, kad Mildažytės laida bus tikra geros nuotaikos bomba.

„Tai bus jau nebe ta Edita, kurią žiūrovai matė daugybę metų. Šiandien ji kupina optimizmo, įžvalgaus moteriško šmaikštumo ir atvira naujiems susitikimams su garsiausias šalies žmonėmis. Jei ir brauksim ašaras, tai tik iš juoko. Laidos vedėja studijoje ne tik kalbins pašnekovus, bet ir provokuos juos atsidurti už komforto zonos ribų, įtraukdama savo herojus į komiškas situacijas. Šou turės specialią sceną teatrinėms miniatiūroms. Aktorinius sugebėjimus čia išbandyti pasiryžusi ir Edita“, – pasakoja LRT laidos kūrėjai.

Kaip ir dera savaitgalio vakarui, projekte skambės daug muzikos. Dainuos ir pati Edita, neslepianti, kad dainavimas – jos sena aistra.

„Editos šou“ bus rodomas sekmadienio vakarais. „Darysime viską, kad žiūrovai užmigtų pailsėję su mūsų laida, o pirmadienio rytą atsikeltų su plačia šypsena“, – sako Edita.

TAIP PAT SKAITYKITE: Valdovų rūmuose – šimtai svečių: LRT atidarė valstybės atkūrimo 100-mečiui skirtą sezoną

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius