Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Egidijus Dragūnas kreipėsi į klaipėdiečius: prašo nepykti, jei koncertas užsitęs

Artėjant liepos 6 d. Klaipėdos Vasaros estradoje vyksiančiam SEL koncertui, Egidijus Dragūnas kreipėsi į miestiečius. Po praėjusiais metais kilusio skandalo dėl triukšmo grupės lyderis siūlo ne piktintis, o mėgautis jo atvežtu šou.
Klaipėdoje jau dygsta SEL koncerto scena
Klaipėdoje jau dygsta SEL koncerto scena / Pix PROKADRAS nuotr.

Nuo ankstyvo ryto Klaipėdos vasaros estradoje pluša didelės darbininkų pajėgos. Kad atsirastų 16 metrų aukščio ir 62 metrų pločio scena, iš viso čia per artimiausias kelias dienas dirbs virš 100 žmonių.

SEL šou, kaip ir kasmet, sutraukia minias. Pasak organizatorių, koncerte Klaipėdoje šėls 15 tūkstančių minia. Anot jų, pusė bilietų į SEL pasirodymą pajūryje prekybos vietose buvo parduoti vos per kelias savaites.

Organizatorių nuotr./SEL Klaipėda
Organizatorių nuotr./SEL Klaipėda

Iki šou likus keletui dienų, pasirodė nuogąstaujančių, kad koncertas Klaipėdoje gali kiek užsitęsti. E.Dragūnas dėl to turi vieną prašymą miesto gyventojams.

„Kasmet klaipėdiečiams ir miesto svečiams rengiame euforiją teikiantį šou. Kad geriausiai išpildytume savo sumanymus, mums reikalinga prietema. Tad, jei koncertas užsitęs kiek ilgėliau, greta Klaipėdos Vasaros estrados gyvenančius miestiečius prašau nepykti. Pasimėgaukite muzika kartu su tūkstančiais klaipėdiečių“, – kalbėjo SEL lyderis.

Asmeninio albumo nuotr. /Egidijus Dragūnas
Asmeninio albumo nuotr. /Egidijus Dragūnas

Primename, kad grupė SEL organizuoja tradicinį koncertą pajūrio gyventojams ir svečiams, kuris sudrebins Klaipėdą jau Mindaugo karūnavimo dieną. Koncerto metu skambės geriausi visų laikų SEL kūriniai ir naujos grupės dainos, kartu pasirodys profesionalių muzikantų grupė, pritariantieji vokalistai, akis džiugins įspūdingo dydžio scena ir vaizdo projekcijos, kurios jau tapo neatsiejama SEL vizitine kortele.

15min primena, kad po praėjusiais metais įvykusio SEL koncerto Klaipėdoje dalis uostamiesčio gyventojų piktinosi, kad dėl skleidžiamo triukšmo jie negalėjo miegoti iki pirmos valandos nakties. Galiausiai miesto savivaldybė išsiaiškino, kad renginio metu buvo viršyta leistina garso norma, už tai atsakingiems asmenims gresia bauda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius