Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Grožio konkurse Ingai Stumbrienei teko atlaikyti 4 valandas trukusį jėgos iššūkį

Šiuo metu dėl „Miss Multiverse“ karūnos kovojanti Inga Stumbrienė ryžosi didžiausiam gyvenimo iššūkiui, o per penkias konkurso dienas įspūdžių jau iki soties. Dominikos Respublikoje jai tenka ne tik varžytis su dalyvėmis iš viso pasaulio, bet ir atlaikyti sunkius išbandymus – nuo IQ testo, pasivažinėjimo po džiungles, maudynių olose ar fizinių kliūčių. Tiesa, jėgos iššūkyje I.Stumbrienė pasirodė puikiai ir liko antra.
Inga Stumbrienė
Inga Stumbrienė / Asmeninio albumo nuotr.

Tris savaites truksiantis grožio konkursas prasidėjo prieš savaitę, o lapkričio 10-ąją turėtų paaiškėti, kam atiteks „Miss Multiverse“ konkurso karūna ir kuri dalyvė pelnys ne tik tarptautinį grožio titulą, bet ir 250 tūkst. eurų reklaminį paketą bei asmeninį 6 tūkst. eurų prizą.

Šiemet garbė atstovauti Lietuvai atiteko Ingai Stumbrienei, kuri pergalės siekia visomis išgalėmis.

„Šis konkursas išties nuostabus. Per penkias dienas patyrėme tokią gausybę išbandymų, kiek nebūtume patyrę per visą gyvenimą“, – kalbėdama su 15min pripažino moteris.

Išlikimo išbandyme liko antra

Reakciją skatinančios užduotys, testai, straipsnių rašymas, reklaminės kompanijos kūrimas, net sausainių pardavinėjimas labdarai – tai vos per kelias dienas teko patirti konkurso dalyvėms. Ingai Stumbrienei teko ir pašokinėti ant pagalvės. Tiesa, prisiminimai liko nelabai malonūs.

„Nors man sekėsi puikiai ir vienintelei pavyko nusileisti itin tiksliai, deja, kitoms merginoms taip nepasisekė. Vienos leidosi ant šono, kitos – ant kaklo ar ant galvos. Deja, bet pasekmės labai liūdnos. Potyris buvo įspūdingas, tačiau to daugiau nenorėčiau kartoti, neleisiu ir savo šeimai“, – prisimena Inga.

Ir tai net ne viskas – trisdešimties gražuolių iš viso pasaulio laukė pasivažinėjimas visureigiais po džiungles, maudynės gilioje oloje, įvairios fotosesijos.

Vis dėlto Ingą Stumbrienę labiausiai nustebino ištvermės patikrinimas – užduotis „Last woman standing“– kuri šalies atstovei pasisekė itin puikiai.

„Nuo ankstaus ryto paplūdimyje atlikome tikrą savo kūno ir jėgos valios išbandymą. Darėme sporto pratimus, tačiau tai buvo lyg sugriežtinta karinė stovykla, kuomet negalėjome nei atsigerti, nei minutės atsikvėpti. Turėjome bėgioti ilgas distancijas, darėme itin varginančius pratimus, kurių tikslas buvo sužinoti, kuri mergina atlaikys tokią įtampą ir nuovargį“, – pasakoja Inga.

Ir nors išbandymas buvo beprotiškai sunkus, Inga Stumbrienė atlaikė net keturias valandas ir liko antra.

Konkurso metu teko atlikti ir IQ testą. „Nors jį dariausi pirmą kartą, labai džiaugiuosi rezultatu – prieš porą dienų mane pagyrė, kad jis vienas geriausių, gavau aukštą įvertinimą“, – sakė Inga.

Konkurencijos kol kas nesijaučia

Inga Stumbrienė džiaugiasi, kad kol kas visos konkurso dalyvės sutaria puikiai, nesijaučia konkurencijos. Vis dėlto verslininkė jaučia, kad situacija gali netrukus pasikeisti – artėjant finišo tiesiajai jaučiasi nuovargis ir didėjanti įtampa.

„Merginos labai draugiškos, tikrai nuostabi komanda. Puikiai sutariu su visomis merginomis, o tai labai smagu. Vakarykštis iššūkis parodė, kad visos dalyvės yra ir fiziškai, ir emociškai labai stiprios“, – pastebi Inga.

Lietuvė džiaugiasi užsimezgusia draugyste su Baltarusijos atstove, tačiau prognozuoti, kas laimės, nesiryžta. Kaip pati sako, kiekvieną dieną laukia sunkūs išbandymai – nėra aišku, kuri mergina atlaikys.

Inga Stumbrienė pripažįsta jau jaučianti ir šeimos ilgesį. „Žinoma, artimųjų labai pasiilgau, kiekvieną dieną skambinamės, tačiau man labai pasisekė, kad su manimi keliauja mano komanda, plaukų stilistė ir makiažo meistrė, kurios man labai padeda ir palaiko“, – 15min sako Inga.

TAIP PAT SKAITYKITE: S.Starkutės surengtos fotosesijos modeliais tapo I.Stumbrienės šeima: „Teko įkalbėti vyrą“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius