-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grupės „MaNNazz“ turas po Europą: pirmieji iššūkiai ir sužavėjęs slovakų svetingumas

Rodos, dar visai neseniai mojavome elektroninės muzikos grupei „MaNNazz“ baltu autobusiuku paliekant Vilnių, o šiandien jau dalinamės pirmosiomis jų turo „Two thousand of hopes“ akimirkomis. Lietuva – Lenkija – Slovakija – Vengrija – toks yra pirmasis kelionės etapas. Grupės įkūrėja ir vokalistė Kamilė Kielaitė-Sienkievič pasakoja, kad kelionės pradžioje didžiausiu iššūkiu tapo buvimas kartu 24/7.

„Nors bendraujame juk gana dažnai, tačiau kelionė yra visai kas kita. Nelengva praleisti 24 valandas kartu. Labai intensyvus ritmas, didžiulė atsakomybė, dar prisideda visų skirtingi charakteriai, tad tam tikra trintis neišvengiama. Tačiau labai greitai visi susitaikėme su savo minusais ir pliusais ir toliau viskas ėjosi puikiai. Manau, kad šiandienos didžiausias laimėjimas ir yra mūsų komandos bendrystė“, – sakė K.Kielaitė-Sienkievič.

Kelionėje bene labiausiai nustebino netikėta nakvynės vieta Slovakijos sostinėje Bratislavoje, apie kurią papasakojo grupę priėmęs Aronas.

„Arono nupasakotas pastatas – buvusi ligoninė, dabar tapusi pensionatu. Kai kurios jo patalpos išnuomojamos, o kai kurias naudoja bažnyčios bendruomenė“, – sakė K.Kielaitė-Sienkievič.

Patys grupės „MaNNazz“ nariai kol kas džiaugiasi nesusidūrę su didesniais rūpesčiais ir sutikę daug šaunių žmonių.

Žiūrėkite video:

VIDEO: Grupės „MaNNazz“ gastrolės Europoje: linksmybės Lenkijoje ir žavintis slovakų svetingumas

„Visa kelionė iki šios dienos tobulai sudėliota, jokių nesusipratimų, jokių keistų žmonių, jokių nesklandumų. Tikime, kad slovakų bendruomenė, išlydėjusi mus maldomis, ir toliau mus palaiko. Tokie susitikimai tikrai nepakartojami. Aš juk tiesiog ieškojau mums nakvynės, visiems žinomame portale „Airbnb“, ir kas būtų pagalvojęs, kad šeimininkai bus tokie draugiški. Kai kurie iš jų pasiūlė atvykti ir ilgesniam laikui nemokamai“, – susižavėjimo slovakų svetingumu neslėpė Kamilė.

Šiuo metu grupė „MaNNazz“ jau pasiekė Rumuniją ir ruošiasi koncertui Konstancoje, kuriuo pradės Balkanų šturmą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Grupę „MaNNazz“ gerbėjai trankiai išlydėjo į turą po Europą: „Balkanuose mūsų labai laukia“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius