-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Lietuvą grįžusi Asta Valentaitė žengė podiumu: mylimasis Glenas Manchesteris negalėjo atitraukti akių

Kūrybinės veiklos trisdešimtmetį minintis dizaineris Juozas Statkevičius trečiadienio vakarą pristatė naują kolekciją. Podiumu žengė ir dėl šio renginio į Lietuvą grįžusi Asta Valentaitė. Iš Londono atskrido ji ne viena – pirmoje žiūrovų eilėje ją palaikė širdies draugas, multimilijonierius Glenas Manchesteris. Dukros pasirodymu džiaugėsi ir Vanda Valentienė.
Asta Valentaitė ir Glenas Manchesteris
Asta Valentaitė ir Glenas Manchesteris / 15min.lt nuotr.

Juozo Statkevičiaus modeliu jau šeštą kartą tapusi Asta Valentaitė 15min pripažino pristatymo datą kalendoriuje pasižymėjusi raudonai. Dalyvauti mados šou sako privalėjusi, nes Juozas – ne tik nuostabus kūrėjas, bet ir puikus draugas. Žengti dizainerio podiumu – jai didelė garbė, todėl renginio laukė su nekantrumu.

„Juozo pristatymai man sukelia daug šventinių emocijų, šių renginių laukiu su nekantrumu, nes juos lydi užburianti scenografija, dekoracijos, teatrališkumas, t.y. viskas, kas Juozo Statkevičiaus vardą įrašo šalia garsiausių pasaulio mados ženklų“, – 15min sakė A.Valentaitė.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Asta Valentaitė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Asta Valentaitė
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Astos Valentaitės mama Vanda Valentienė ir Glenas Manchesteris (dešinėje)
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Astos Valentaitės mama Vanda Valentienė ir Glenas Manchesteris (dešinėje)

Nuo pirmosios Juozo Statkevičiaus kolekcijos praėjo 30 metų – trys skirtingi dešimtmečiai, kurie atsispindi ir jo kurtose kolekcijose. Asta prisimena, kad pirmosios kolekcijos žavėjo moteriškumu, o vėliau J.Statkevičiaus kūryba įsidrąsino, pasisėmė pašėlusios energijos, išsiskyrė savo unikaliu stiliumi.

„Tačiau visus tuos ilgus kūrybos metus išliko išbaigti siluetai, aukščiausios kokybės audiniai ir preciziškas dėmesys detalėms. Tikiu, kad šią aukštai iškeltą kartelę jis išlaikys ir ateityje, na, o daugiau jam palinkėsiu asmeniškai, nes esame bičiuliai ne tik ant podiumo“, – šypsosi Asta.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vilniuje – laukiamiausias madų šou: J.Statkevičiaus svečiams arenoje teko brautis per spūstį

Į Lietuvą atvykusi specialiai dėl šio renginio, A.Valentaitė pripažįsta, kad tai yra itin reta proga pamatyti ją žengiančia podiumu.

Tad kaip pavyksta suvaldyti jaudulį? Asta juokiasi, kad ypatingų ritualų neturinti ir prieš žengiant į sceną medinio stalo neieškanti. Svarbiausia – atrodyti žvaliai ir pasitikinčiai, tad prieš kolekcijos pristatymus save palepinanti maloniomis procedūromis.

Ir nors pristatyti J.Statkevičiaus kurtus šedevrus yra garbė, Asta neslepia – žiūrovams amą atimantis šou slepia sunkų pasiruošimą.

„Siekiant geriausio rezultato reikia įdėti pastangų tiek prieš fotoaparatą, tiek ant podiumo, tačiau pastarąjį pavadinčiau sudėtingesniu darbu – čia daug nematomo užkulisinio triūso, įtampos, ilgos repeticijų valandos ir visa tai dėl to, kad žiūrovas tą akimirką pasijustų lyg teatre“, – modelio darbo užkulisius pasakojo Asta Valentaitė.

Ir nors dizainerio podiumu Asta Valentaitė žengia šeštąjį kartą, trečiadienio vakaras modeliui išties labai ypatingas. Pirmoje eilėje tarp žiūrovų sėdėjo ir Astą palaikė jos mama Vanda Valentienė bei mylimasis Glenas.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Juozo Statkevičiaus kolekcijos modelis
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Juozo Statkevičiaus kolekcijos modelis
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Asta Valentaitė ir Glenas Manchesteris
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Asta Valentaitė ir Glenas Manchesteris

Dar prieš kolekcijos pristatymą arenos fojė sutiktas Astos Valentaitės širdies draugas Glenas Manchesteris trumpo pokalbio metu pasidžiaugė galėjęs dalyvauti tokiame renginyje. Trečiadienio vakarą jis pirmą kartą išvydo Astą žengiančią podiumu.

„Labai džiaugiuosi ir nekantrauju, kai galėsiu pamatyti tiek ją, tiek kolekciją“, – kalbėjo britų verslininkas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Paaiškėjo, kas užkariavo Astos Valentaitės širdį: tai britų multimilijonierius Glenas Manchesteris

Nors Lietuvoje jis lankosi ne pirmą kartą, pripažįsta besidžiaugiantis kiekviena proga pabūti „šiame gražiame mieste“. Lietuvoje jis spėjo asmeniškai susipažinti ir su Juozu Statkevičiumi.

„Turėjau progos su juo susipažinti ir galiu pasakyti – jis nuostabus kūrėjas“,– 15min sakė G.Manchesteris.

Tiesa, Lietuvoje Asta ir Glenas viešės vos kelias dienas, tačiau pasistengs pasimatyti su savo artimaisiais ir draugais. Trumpo vizito metu spės pasidalyti ir atostogų įspūdžiais – jie visai neseniai kartu viešėjo Barbadose, kur mėgavosi ne tik vienas kito dėmesiu, saule, bet ir vietinėmis pramogomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius