Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Paaiškėjo, kas užkariavo Astos Valentaitės širdį: tai britų multimilijonierius Glenas Manchesteris

Asta Valentaitė jau beveik metus džiaugiasi širdyje užgimusiais jausmais, tačiau iki šiol neskubėjo savo naujais santykiais džiaugtis viešai. Dabar garsi moteris nebeslepia, kad jos mylimasis – tai 15 metų vyresnis britas Glenas Manchesteris.
Asta Valentaitė ir Glenas Manchesteris
Asta Valentaitė ir Glenas Manchesteris / 15min nuotr.

Asta Valentaitė žurnalui „Žmonės“ papasakojo, kad mylimasis jai surengė ypatingą gimtadienio šventę Paryžiuje – kovo 15-ąją jai suėjo 37-eri: „Su Glenu daug keliaujame, o Paryžius mums abiem labai gerai pažįstamas. Čia jau turime mėgstamiausių restoranų, įvairių pasilinksminimo vietų, teatrų...“

15min išsiaiškino, kas toks yra jos mylimasis Glenas Manchesteris (52 m.) – pasirodo, jis yra labai garsus Londono verslininkas, karjerą pradėjęs nuo nulio ir dabar valdantis multimilijoninį verslą.

15min stop kadras./Asta Valentaitė ir Glenas Manchesteris
15min stop kadras./Asta Valentaitė ir Glenas Manchesteris

Glenas Manchesteris vadinamas technologijų pionieriumi ir inovatoriumi, jis yra įmonės „Thunderhead“ įkūrėjas ir vadovas – tai įmonė, sukūrusi ir siūlanti programinę įrangą, skirtą valdyti darbą su klientais. Ši kompanija – didžiausia Didžiojoje Britanijoje savo veiklos srityje.

15min žiniomis, Londone gimęs Glenas Manchesteris dėl disleksijos sutrikimo 17-os metų metė mokyklą ir nestojo į jokį universitetą, tačiau pirmąją savo kompaniją įkūrė 1991-aisiais, būdamas tik 25-erių. Vėliau ją sėkmingai pardavė, o „Thunderhead“ įkūrė 2001-aisiais. Iš paprasto Britanijos startuolio jo įmonė pamažu išaugo į pasaulinę technologijų kompaniją.

2009 metais Glenas Manchesteris savo šalyje buvo paskelbtas metų verslininku.

Apie jo asmeninį gyvenimą žinoma nedaug, tačiau 15min pavyko išsiaiškinti, kad jis yra išsiskyręs ir turi 19-os metų sūnų Jacką.

Dažna viešnia Anglijoje

Įsimylėjusi britų verslininką, Asta Valentaitė pastaruosius metus gyveno tarp Lietuvos ir Londono.

Garsi moteris viešėdama pas mylimąjį išbandė ir britų aukštuomenės mėgiamas pramogas: ji birželį dalyvavo prestižinėse žirgų lenktynėse Askote bei išbandė jėgas stendiniame šaudyme, kurio metu stengiamasi pataikyti į paleistus į orą taikinius.

Asmeninio albumo nuotr./Asta Valentaitė Askoto žirgų lenktynėse
Asmeninio albumo nuotr./Asta Valentaitė Askoto žirgų lenktynėse

Dramatiškos meilės istorijos

Viešumoje A.Valentaitė iki šiol buvo pristačiusi tik kelis savo mylimuosius. 2008 metais įvykusi santuoka su verslininku Laimučiu Pinkevičiumi jau po kelių mėnesių baigėsi poros skyrybomis. Tiesa, oficialiai jiedu išsiskyrė tik 2015 metais.

Skandalingai nutrūko ir Astos meilė krepšininkui Dovydui Redikui, buvusi pora iki šiol turi nebaigtų reikalų teisme – D.Redikas laukia bausmės už A.Valentaitės apvogimą.

Tad gal šįkart Asta išties sutiko savo gyvenimo vyrą?

VIDEO: A.Valentaitės ir M.Petruškevičiaus akistata: koks klausimas išmušė floristą iš vėžių?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius