TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

I.Stumbrienė grožio konkurse Dominikoje į geriausiųjų 10-uką nepateko: sukliudė patirta kojos trauma

Prieš porą savaičių Dominikoje prasidėjęs grožio konkursas „Miss Multiverse“ Ingai Stumbrienei nugalėtojos karūnos neatnešė. Lietuvai atstovavusi Inga likus savaitei iki finalo paliko šou – tęsti kovą jai sutrukdė patirta kojos trauma.
Inga Stumbrienė
Inga Stumbrienė / Asmeninio albumo nuotr.

„Paskutinėje rungtyje susižeidžiau koją. Tačiau, kas nutiko – nedetalizuosiu, nenoriu gailesčio. Esu savimi patenkinta, kad net ir tada užteko ryžto nepasiduoti, kad bandžiau įveikti užduotį“, – 15min pasakojo I.Stumbrienė.

Jai teko išbandyti save ir ant vandens sporte. Pirmą kartą gyvenime Ingai teko stotis ant banglentės, tačiau nesėkmingai – netrukus ji nuo jos nukrito.

Dėl neįvykdytos užduoties ji tikina praradusi nemažai balų, kurie svarbūs bendroje vertinimo sistemoje. Dėl šios priežasties jai nepavyko patekti tarp geriausiųjų – iš 30 dalyvių buvo atrinkta 10 moterų, kurių sąraše Ingos nebuvo.

„Teko kovoti su merginomis, kurios itin sportiškos, čiužinėja banglentėmis. Man buvo pirmas kartas, jis nepavyko“, – sakė I.Stumbrienė.

Tačiau nepaisant to, ji sako per daug nesijaudinanti. Esą daug svarbiau patirti įspūdžiai, nei galutinis rezultatas.

„Jaučiuosi puikiai – patyriau daug nuotykių, įgijau patirties, todėl grįžtu kaip laimėtoja“, – kalbėjo I.Stumbrienė.

15min primena, kad I.Stumbrienė į Karibuose vykstantį konkursą išvyko dar spalio 21-ąją. Anksčiau griežtą „ne“ grožio konkursams tarusi moteris galiausiai nusprendė išbandyti save šioje srityje.

Tris savaites truksiantis grožio konkursas ją suintrigavo dėl neįprasto formato – čia dalyvėms teko ne tik pademonstruoti tobulas figūras, bet ir atlikti įvairias sportines bei intelektualines užduotis.

Visą konkursą ji vadina vienu dideliu iššūkius ir sako nemaniusiu, kad užduotys bus tokios sudėtingos. Nors kurį laiką jai puikiai sekėsi – Ingai teko ir pasivažinėti visureigiu po džiungles, maudytis gilioje oloje, dalyvauti įvairiose fotosesijose. Prieš savaitę vykusiame jėgos iššūkyje I.Stumbrienė liko antra.

„Niekada nedalyvavau grožio konkursuose, nes turėjau apie juos susidariusi tam tikrą nuomonę. Tačiau šis konkursas sužavėjo. Čia laimėtoja renkama vertinant įvairių užduočių rezultatus – tokius, kaip IQ testas, fitneso, sporto užduotys, lyderystė, socialiniai įgūdžiai. Nutariau nepraleisti progos išbandyti save“, – dar anksčiau 15min pasakojo I.Stumbrienė.

„Miss Multiverse“ finalas laukia lapkričio 10-ąją – tuomet turėtų paaiškėti, kam atiteks laimėtojos karūna ir kuri dalyvė pelnys ne tik tarptautinį grožio titulą, bet ir 250 tūkst. eurų reklaminį paketą bei asmeninį 6 tūkst. eurų prizą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius