Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ignas Lelys su būriu draugų atšventė 23 gimtadienį: „Linkiu sau uždirbti milijoną“

Nors tikroji Igno Lelio gimimo diena yra ateinantį pirmadienį, 23-iąjį gimtadienį „radistas“ su būriu draugų pasitiko jau šį penktadienį. Nepamirštamą šventę bičiuliams surengęs Ignas įsitikinęs – paminėti gimtadienius būtina, ir kuo audringiau!
Ignas Lelys
Igno Lelio gimtadienio akimirka / Tomo Šimkaus nuotr.

Akivaizdu, kad šventes rengti Ignas tikrai moka – penktadienio vakarą vykęs vakarėlis priminė holivudinių filmų scenarijų.

I.Lelys gimtadienį atšventė sostinės centre įsikūrusiame bare. Vakaro metu Ignas ne tik mėgavosi draugų kompanija, bet ir klausėsi atlikėjos Paulos koncerto, kuri pasirodymą surengė specialiai Igno gimtadienio proga.

„Sugalvojau padaryti šventę vien todėl, kad visi draugai susirinktų į vieną erdvę. Buvo labai smagu, nes visi brangiausi žmonės buvo šalia. Švenčiau tik dėl jų – aš gi galiu ir vienas išgerti, o jie be manęs neišgers juk“, – 15min šmaikštavo I.Lelys.

I.Lelio gimtadienio šventėje dalyvavo Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius, Karolina Meschino ir Jonas Misevičius, Orijus Gasanovas ir būrys kitų I.Lelio draugų. Pasveikinti jubiliato atvyko ir Igno sesuo Inesa.

Asmeninė nuotr./Ignas Lelys su seserimi Inesa
Asmeninė nuotr./Ignas Lelys su seserimi Inesa

I.Lelys džiaugėsi, kad kaip ir kasmet, jam pavyko surengti nepamirštamą šventę.

„Kiekvienais metais gimtadieniai vis gerėja. Kasmet galvoju, kad jau šitas tai tikrai buvo geriausias gimtadienis, labai dėl to džiaugiuos“, – pasakojo I.Lelys.

Audriaus Džimidavičiaus nuotr./Ignas Lelys
Audriaus Džimidavičiaus nuotr./Ignas Lelys

Tikrąją gimtadienio dieną I.Lelys žada namuose nesėdėti – susitiks su tądien iš Ukrainos grįžtančia Simona Naine.

„Eisime pavakarieniauti, o tuomet šventę pratęsime Monikos Linkytės koncerte“, – sakė I.Lelys.

I.Lelys atviravo, kad šiemet gavo ypatingų dovanų. „Labai smagu, kai visi sveikina. Man patinka, kad draugai yra organizuoti, jie žino, ko aš noriu ir aš jau pats iš anksto žinau, ką man jie nupirks. Šiemet gavau „Playstation“ žaidimų konsolę, patefoną ir kuprinę“, – džiaugėsi I.Lelys.

Gimtadienio proga Ignas sau linki neprarasti pozityvumo – toks yra jo sėkmės receptas.

„Kad būtų daug geros nuotaikos. Manau, kad jau padariau nemažai, o dar nesu senas, tai iki kitų metų linkiu sau užsidirbti milijoną“, – juokėsi I.Lelys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius