Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išsipildė Dainoto Varno svajonė – Michaelo Bublé koncerte uždainavo su savo dievuku: žiūrėkite video

Garsaus dainininko Michaelo Bublé koncerte Berlyne trečiadienio vakarą apsilankiusiam lietuvių atlikėjui Dainotui Varnui nusišypsojo milžiniška sėkmė. Iš visos didžiulės susirinkusios minios būtent lietuvį žvaigždė išsirinko kartu sudainuoti.
Dainotas Varnas Michaelo Buble koncerte
Dainotas Varnas Michaelo Buble koncerte / Stop kadras

Šiuo metu vyksta šeštasis populiaraus Kanados atlikėjo koncertinis turas „Vakaras su Michaelu Bublé“ („An Evening with Michael Bublé“), kurio metu jis pristato naujausią, jau dešimtąjį savo albumą „Love“. Trečiadienio vakarą Berlyno „Mercedes-Benz“ arenoje vykusiame pasirodė lankėsi ir Dainotas Varnas su savo mylimąja, atlikėja Rūta Žibaityte, bei Vaido Baumilos broliu Donatu Baumila.

Tačiau šis apsilankymas taip paprastai nesibaigė – Dainotas, kuris yra didžiulis Michaelo Bublé gerbėjas, ne tik turėjo galimybę pabuvoti savo dievuko koncerte, bet net buvo iškviestas kartu su juo atlikti kūrinio!

Stop kadras/Dainotas Varnas Michaelo Buble koncerte
Stop kadras/Dainotas Varnas Michaelo Buble koncerte

Tai, kad M.Bublé pagal scenarijų išsirenka žmogų, su kuriuo sudainuos, jau yra tapę jo koncertų tradicija. Tačiau tokia galimybė iš visos minios (šiuo atveju – 15 tūkstančių žiūrovų) nusišypso tik vienam. Ir šįkart tai buvo Dainotas.

„Galite vadinti mane Donny“, – atsakė D.Varnas, dainininko paklaustas, kokiu vardu į jį kreiptis, kad būtų paprasčiau ištarti – pasakyti Dainoto vardą M.Bublé pasirodė per sudėtinga. Žvaigždė taip pat pasiteiravo, iš kokios šalies yra laimingasis.

Tuomet D.Varnas su M.Bublé drauge atliko dainą „Everything“ – šį kūrinį pasirinko pats lietuvis. Dueto pasirodymas susilaukė didžiulių ovacijų ir Dainoto draugų džiaugsmo šūksnių.

Žiūrėkite video:

Šalia buvusi R.Žibaitytė, dar žinoma kaip Rūta Loop, netrukus feisbuke ir instagrame pasidalijo šiuo vaizdo įrašu, kuriame matyti, kaip žvaigždė išsirenka Dainotą ir kartu su juo uždainuoja. Įrašas sparčiai ėmė plisti virtualioje erdvėje.

„Dainotas Varnas iš visos Berlyno arenos ką tik buvo pasirinktas kartu su Bublé atlikti dainą! Mes apšalę ir tik norime pasakyti, kad svajonės pildosi. Mes visą vakarą apie tai kalbėjome ir tai įvyko! Esame super laimingi, negalime vietoje nusėdėti! Dainotas dar ir pavarė kaip visad savam style!“, – feisbuke šalia vaizdo įrašo rašė džiaugsmu netverianti R.Žibaitytė.

Dainotui Varnui tai buvo tikras svajonės išsipildymas – jis yra nepaprastai didelis Michaelo Bublé gerbėjas, ne kartą pats dainavęs jo dainas ir dėl savo atlikimo stiliaus ir balso dažnai lyginamas su šiuo visame pasaulyje garsiu dainininku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius