Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ištekėjo žinoma plaukų stilistė Margarita Jakučinskaitė: pasipuošė sesers Viktorijos kurta rožine suknele

Paskutinį liepos šeštadienį Vilniaus evangelikų liuteronų bažnyčioje žiedus sumainė dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės sesuo, žinoma plaukų stilistė, salono „MAD Beauty Squad“ įkūrėja Margarita Jakučinskaitė (32) ir vestuvių fotografas Mantas Kubilinskas (35). Ir nors pora susituokė po pusmečio draugystės, jiedu dėl savo jausmų itin tikri – sako, įsimylėjo iš pirmo žvilgsnio. O ir pats likimas, atrodo, šypsosi – šventę pavyko suorganizuoti vos per kelias dienas.
Margaritos Jakučinskaitės ir Manto Kubilinsko vestuvių akimirkos
Margaritos Jakučinskaitės ir Manto Kubilinsko vestuvių akimirkos / Luko Griciaus nuotr.

Meilė iš pirmo žvilgsnio ir sužadėtuvės... tik po vestuvių

M.Jakučinskaitė savo išrinktąjį, garsų vestuvių fotografą Mantą Kubilinską sutiko laimingo atsitiktinumo dėka. Mat pastarasis jau 15 metų gyvena ir dirba Vašingtone, tačiau šių metų vasarį, per atostogas, trumpam buvo sugrįžęs į Lietuvą.

„Po to planavo greit išvykti, nes turėjo dalyvauti konferencijoje Las Vegase, bet vis dėlto nusprendė pasilikti dar kelioms dienoms, nes bilietai vėliau buvo pigesni. Tai per tas likusias dienas Vilniuje mes netyčia ir susitikome“, – prisiminusi pažinties pradžią šypsojosi Margarita.

Nuo tada ji ir Mantas vienas kito nebepaleido. Nereikėjo nei daugiau laiko, nei gilesnių svarstymų – mylimieji iškart suprato, kad yra skirti vienas kitam. Šiems santykiams nepasirodė baisus net atstumas.

„Tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio, nors aš ja niekada ir netikėjau. Bet niekada netiki, kol pats per tai nepereini ir nepajauti, kas tai yra. Iš tikrųjų ištvėrėme labai didelį koronos išbandymą, nes jis buvo išskridęs atgal į Ameriką ir mes du-tris mėnesius buvo priversti santykius palaikyti online. Bet dabar nėra tokio dalyko, kurio nežinotume vienas apie kitą, viskas buvo labai aišku“, – pasakojo M.Jakučinskaitė.

Luko Griciaus nuotr./Mantas Kubilinskas ir Margarita Jakučinskaitė
Luko Griciaus nuotr./Mantas Kubilinskas ir Margarita Jakučinskaitė

Margarita atskleidė ir netikėtą posūkį jų santykiuose – nors įprasta, kad poros iš pradžių susižada, o tik vėliau susituokia, jaunikis nutarė pasielgti atvirkščiai.

„Mantas sakė, kad jam reikia laiko suorganizuoti tokias sužadėtuves, kurių nori, tai jos dar laukia ateity, o kol kas tik susituokėme“, – juokėsi nuotaka.

Ir nors kai kam gali pasirodyti, kad pora susituokė pernelyg greitai, juk praėjo vos pusmetis nuo pažinties, Margarita patikino – kai tikrai myli, nėra ko laukti. Tuo labiau, kad mylimieji tarpusavyje dar ir labai panašūs.

„Man 32-eji, jam 35-eri – mes jau daug matėm ir jau žinom, ko norim. Vienodai valgom, vienodai žiūrim, vienodai judam, vienodai norim, vienodai miegam. Viskas labai paprasta“, – sakė M.Jakučinskaitė.

Netradicinė jaunosios suknelė ir tradicijų pratęsimas

Margarita ir Mantas meilę vienas kitam prisiekė Vilniaus evangelikų liuteronų bažnyčioje. Anot nuotakos, bažnytinė santuoka jai labai reikšminga, todėl dėl tokio sprendimo nei kiek neabejojo, nors kliūčių ir kilo.

„Esu tikinti, šventas sakramentas man labai svarbus, tik buvo problemėlė, kad kartą jau turėjau bažnytinę santuoką. Taigi, vienintelė išeitis buvo liuteronų bažnyčia, o kadangi ten tuokėsi ir mano sesuo Viktorija, ir pusseserė, pratęsiau šeimos tradiciją“, – pasidžiaugė Margarita.

Vis dėlto poros vestuvėse netrūko netradicinių sprendimų. Nuotaka pasirinko savo sesers mados namų „Tiulio fėja“ suknelę, tačiau ne baltą, kaip įprasta, o rožinę su juodais taškeliais.

„Pati esu labai spalvota asmenybė, mano ir visas salonas spalvotas, tai be spalvų man labai blanku gyventi. Su baltos spalvos suknele aš nemačiau jokios vizijos. Jeigu noriu tuoktis, tai noriu, kad būtų šventė, o šventė man yra tik spalvota“, – savo sprendimą paaiškino M.Jakučinskaitė.

Vis dėlto rinkdamiesi žiedus jaunieji jau atsižvelgė į tradicijas. Juos užsisakė vienoje seniausių juvelyrinių parduotuvių Vilniuje „Eglė“. Pasirinko žiedą su trimis briliantais.

„Vilniuje gyvenę proseneliai, seneliai rinkosi tą parduotuvę, tai kaip ir tradicija. O man tradicijas norėjosi išsaugoti ir nusipirkti būtent ten. Tai atėjau, išsirinkau ir viskas puikiai tiko“, – 15min sakė Margarita.

Vestuvės, suplanuotos per tris dienas

Tiesa, pasidarę žiedus mylimieji turėjo jau pusantro mėnesio ir galėjo susituokti bet kada, tačiau kadangi Margarita ruošėsi naujo salono atidarymui, o dar ir į naują butą persikraustė, kurį laiką trukdė remontų rūpesčiai.

„Tai sakėm, kad kai išpuls trys laisvos dienos, iškart tuoksimės. Bet jų nebuvo du mėnesius, o kai atsirado, greit susiruošėm, nors iš tiesų ką ten ruoštis, kai mano sesuo dizainerė. Tereikėjo išsirinkti suknelę“, – pasakojo M.Jakučinskaitė.

Ir iš tiesų, ruoštis nelabai buvo ką – pasitvirtinusi vestuvių datą, kuri yra likus kelioms dienoms iki Margaritos gimtadienio, vedybas pora suorganizavo vos per tris dienas. Nuotaka įsitikinusi, kad ir visata tam tikrus ženklus, jog ji su Mantu tikrai skirti vienas kitam, siuntė.

„Ta suknelė, kurią išsirinkau, yra tarsi siūta man. Dar netikėtai prieš kelias dienas pasidariau manikiūrą, nors niekada nesu dariusis juodos spalvos, o suknelė yra rožinė su juoda, tai viskas taip atitiko, kad atrodo, jog lemta buvo!“ – maloniais sutapimais ir pati stebėjosi nuotaka.

Palankios buvo ir kitos aplinkybės. Kadangi Margarita turi grožio saloną ir yra plaukų stilistė, pati pasidarė sau šukuoseną, o kitos kolegės buvo atsakingos už grimą ir manikiūrą bei pedikiūrą. Nereikėjo vargti ir su jaunikio apranga – nusprendė pasirinkti juodą eilutę.

Luko Griciaus nuotr./Margarita Jakučinskaitė
Luko Griciaus nuotr./Margarita Jakučinskaitė

Kukli šventė ir medaus mėnuo Lietuvoje

M.Jakučinskaitė ir M.Kubilinskas nutarė pasitenkinti kuklia vestuvių švente. Ceremonijoje dalyvavo tik Margaritos mama, patėvis bei liudininkais tapę nuotakos sesuo Viktorija ir jaunikio geriausias draugas. Kuklios šventės, netgi dar mažesnės, pašnekovė pasakojo norėjusi nuo pat pradžių.

„Visa vyro giminė gyvena Vašingtone, tai man atrodė nesąžininga, kad mano giminė bus, o jo dėl koronaviruso negalės atskristi. Dėl to iš pradžių norėjome tuoktis išvis tiktai dviese, nieko niekam nesakę, prie jūros, bet nepavyko, nes aš turiu vaikutį, o jį 45 minutes vis tiek reikia prižiūrėti. Todėl pasikviečiau mamytę, sesutę ir išėjo taip, kad mano brangus žmonės buvo, o Mantas pasikvietė geriausią draugą iš vaikystės“, – kalbėjo M.Jakučinskaitė.

Jaunieji nutarė nekelti ir trankaus povestuvinio vakarėlio – atšventė ramiai, žuvies restorane. Tiesa, didelių vestuvių nenorėjo ir pats Mantas – kadangi jis yra vestuvių fotografas, per daugelį metų jau matė jų nesuskaičiuojamą kiekį. Šįkart jis atsidūrė kitoje barikadų pusėje, jaunikio, o įamžinti šventę sutiko fotografas Lukas Gricius.

„Jie su Mantu jau prieš tai buvo šiek tiek pažįstami, nes Lukas yra mano klientas – jį ir dažau, ir kerpu. Tai Lukas pasakė, kad ganėtinai sunku fotografuoti fotografą, nes jis viską žino“, – nusijuokė Margarita.

Kadangi dėl pandemijos išskristi medaus mėnesio į tolimesnius kraštus galimybių nelabai yra, jaunieji nutarė jį praleisti Lietuvoje. Susituokti prie jūros nepavyko, tai bent pirmąsias dienas po vestuvių ten pabus.

„Medaus mėnuo bus labai biudžetinis, važiuosime į Nidą – gražiausią Lietuvos vietą. Norėjome prie jūros, tai ir važiuojame prie jūros. Ten darysime ir fotosesiją. Kadangi rinkausi iš trijų suknelių, su visomis nusifotografuosiu“, – šyptelėjo meilę mylimajam ką tik prisiekusi Margarita.

Luko Griciaus nuotr./Mantas Kubilinskas ir Margarita Jakučinskaitė
Luko Griciaus nuotr./Mantas Kubilinskas ir Margarita Jakučinskaitė

Nori gausios šeimos

Tiesa, iš ankstesnės santuokos ji jau turi 4-erių metų sūnų. Ir nors pasitaiko situacijų, kai vaikai iškart neprisileidžia naujo žmogaus šeimoje, moteris pasidžiaugė, kad šiuo atveju viskas buvo kitaip.

„Jie susibičiuliavo jau nuo pirmos dienos ir yra geriausi draugai. Yra be proto panašūs, socialūs žmonės, mėgsta būti tarp žmonių, pastoviai bendrauti, atrasti naujų dalykų. Aš kaip tik truputėlį mėgstu pasėdėti viena užsidarius, o jiems tik varyt, daryt. Labai gerai sutaria, turi bendrų interesų, supranta vienas kitą, tai nėra problemų. Pats Mantas labai draugiškas, myli žmones. Ir norėjo vaikų, tai gavo gatavą“, – nusijuokė 15min kalbinta Margarita.

O paklausta, ar su Mantu jau spėjo pagalvoti apie bendrus vaikus, patikino, kad tikrai taip. „Be abejo, kad bus. Kiek spėsim, tiek ir bus“, – pokalbį baigė M.Jakučinskaitė.

TAIP PAT SKAITYKITE: K.Meschino ir A.Kabašinskaitė virto pavojingomis vilioklėmis: grožio namų gimtadienyje įkūnijo sirenas

TAIP PAT SKAITYKITE: Monika Marija nusirėžė jos vizitine kortele laikytus plaukus: „Norėjosi kitą etapą pradėti atsinaujinus“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius