Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Jankevičius – apie šou pasaulio užkulisius ir nuodėmes išsipasakojančias žvaigždes

Sparčiai populiarėjanti laida „Nesiaukite“ keliasi ne tik į gyvą kontaktą su žiūrovais, bet ir į 15min MAX platformą, kurios vartotojai pokalbius galės išvysti patys pirmieji. Ta proga – 15min interviu su humoristu, laidos vedėju Justinu Jankevičiumi, ir jos prodiuseriu Žilvinu Stankevičiumi. Kokios patirtys su šia laida jiems buvo pačios įsimintiniausios?

Humoristo J.Jankevičiaus vedama laida „Nesiaukite“ jau spėjo sulaukti nemažai dėmesio, taip pat čia pasirodo ir netgi ypač retai interviu dalijantys pašnekovai. Vis dėlto jau netrukus atsiras galimybė pokalbius išvysti gyvai, o iškart po to – ir 15min MAX platformoje.

Dėl tokių pokyčių džiaugsmo neslepia ir laidos kūrėjai J.Jankevičius ir Ž.Stankevičius.

„Tiesioginės transliacijos turi labai didelį privalumą – laidoje dažnai galima nukirpti tą dalį, kur pašnekovas netyčiom pasako tai, ko nenorėjo. Tiesioginėse transliacijose to nebus, todėl žiūrovų patirtis bus geresnė“, – sakė „Nesiaukite“ prodiuseris. Jam iš esmės antrino ir J.Jankevičius: „Tai bus nemontuotas, nefiltruotas, necenzūruotas pokalbis.“

O kuri iš buvusių laidų labiausiai įstrigo jos kūrėjams? Paprašius įvardyti labiausiai nustebinusį pašnekovą, laidos vedėjo ir prodiuserio nuomonės išsiskyrė, Ž.Stankevičiaus širdį laimėjo „Rebelheart“ lyderis Darius Mickus.

Asmeninio albumo nuotr./Justinas Jankevicius
Asmeninio albumo nuotr./Justinas Jankevicius

„Paauglystėje su draugais žaisdami krepšinį vis matydavome, kaip jis išveda savo šunį, bet vis bijodavome prie jo prieiti ir ką nors pasakyti. Nepraėjo nei 20 metų, prašau, jis pas mus laidoje. Man tai – visiškas rokenrolas“, – sakė laidos prodiuseris.

Audringi šou pasaulio užkulisiai

O štai J.Jankevičiaus atmintyje labiausiai įsirėžė pokalbis su dizaineriu Juozu Statkevičiumi. Ir ne tik dėl to, kad, kaip užsiminė pašnekovai, Juozas labai kvepia. Galbūt net ir ne dėl paties interviu.

„Baigėme filmuoti popiet, visi išėjo, o Juozas išėjo gal tik 2 val. nakties. Ir buvo istorijų“, – paslaptingai šypsojosi J.Jankevičius. Kaip kartu pripažino jis, visas šio darbo linksmumas dažniausiai ir yra pasikalbėti atvirai tada, kai jau kameros išsijungia.

„Tada prasideda visos gerosios istorijos, sužinai, kas su kuo gėrė, kas su kuo miegojo, kas, kur ir ką sulaužė, kas atsibudo netikėtoje vietoje. Vis dėlto tai yra interviu žanro rykštė – jeigu nori tikro, gero interviu, kur žmogus nieko neslėptų, jis turėtų nesitikėti tęsti savo karjeros. Absoliučiai visi be išimties šou biznio atstovai yra turėję gyvenime dalykų, kuriuos pasakoti galima tik prieš mirtį“, – atskleidė laidos vedėjas.

Nesiaukite
Nesiaukite

Anot J.Jankevičiaus, apskritai, eiti į pramogų pasaulį priežasčių daug nėra. Ir būtent viena jų yra nesibaigiantis vakarėlis.

„Kodėl žmonės eina į šou biznį? Tam, kad patūsintų. Žinoma, ir tam, kad skleistų savo žinutę, bet tūsas neatsiejama šou biznio dalis, ypač jeigu turime minty muzikantus. Baigiasi koncertas – juk iškart nevažiuosi namo“, – mintimis dalijosi humoristas.

Visą intriguojantį pokalbį su laidos kūrėjais galite pamatyti čia:

VIDEO: Justinas Jankevičius apie laidą „Nesiaukite“ ir įdomiausius sutiktus pašnekovus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius