Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Meschino ir A.Kabašinskaitė virto pavojingomis vilioklėmis: grožio namų gimtadienyje įkūnijo sirenas

Nuo tada, kai Vilniuje duris atvėrė stilingas, spalvingas ir namus primenantis grožio salonas „Mad Beauty Squad“, prabėgo jau metai. Todėl pirmadienio vakarą salono savininkė Margarita Jakučinskaitė kartu su „A Management“ renginių agentūros įkūrėja Aušra Virkietyte sukvietė žinomus Lietuvos žmones paminėti jo gimtadienio. Šventė buvo ypatinga, mat Karolina Meschino ir Aistė Kabašinskaitė jos metu tapo graikų mitologinėmis būtybėmis – vilioklėmis sirenomis.
K.Meschino ir A.Kabašinskaitė virto pavojingomis vilioklėmis: grožio salono gimtadienyje įkūnijo sirenas
K.Meschino ir A.Kabašinskaitė virto pavojingomis vilioklėmis: grožio salono gimtadienyje įkūnijo sirenas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Svajojau, kad šie grožio namai taptų jaukia vieta, kurioje klientas gautų ne tik išskirtinai kokybiškas paslaugas, bet ir galėtų tapti draugu bei smagiai praleistų laiką.

Grožio puoselėjimo ritualai yra neabejotina gyvenimo laimės dalis, o šiandien, švenčiant grožio namų gimtadienį, matau, kiek daug gražių dalykų įvyko per šį laikotarpį, kiek naujų draugų atsirado ir kaip gera juos visus matyti čia“, – šypsojosi Margarita.

Renginio metu į Margaritos kirpyklos kėdę 1-ojo gimtadienio proga grožio eksperimentui atsisėdo gerai žinomos šalies moterys – Karolina Meschino ir Aistė Kabašinskaitė.

Šventės akimirkos – galerijoje:

Pasipuošusios „Tulio fėja“ dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės specialiai šventei kurtomis suknelėmis jos tapo tikromis ir ryškiomis jūrų sirenomis, o pristatymo metu kartu su profesionaliais šokėjais sukūrė teatrališką pasirodymą.

Muzikinius kūrinius „Mad Beauty Squad“ erdvėje svečiams dovanojo Radvilas RA, publikos mėgstamas dėl stipraus „raggamuffin“ balso tembro bei netradicinių hiphopo muzikai aranžuočių.

„Šiame renginyje norėjau sukurti atmosferą, kuri man pačiai yra labai artima: kur susipina kūryba, menas, spalvos, netikėtumas ir jaukumas viename“, – paatviravo stilingo salono įkūrėja.

„Pasirinkome jūros tematiką ir išryškinome magijos galią. Dabar stebiu, kaip svečiai mėgaujasi fotografuodamiesi mūsų rankų darbo kriauklėje“, – juokėsi Margarita.

Į renginį taip pat atvyko Saugirdas Vaitulionis, Viktorija Jakučinskaitė ir daugelis kitų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius