Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką Žičkus veikia Maskvoje? (nuotraukos)

Trečiadienio naktį žinomas žurnalistas ir TV laidų prodiuseris Edvardas Žičkus išskrido į Maskvą. Kokių planų vedamas leidosi į kelionę ir ką ten veikia, E.Žičkus papasakojo naujienų portalui 15min.lt.
Edvardas Žičkus
Edvardas Žičkus Maskvoje filmuoja reportažus televizijai jau nebe pirmą kartą. / Andriaus Vaitkevičiaus/15min.lt nuotr.

„Maskvoje esu dėl naujosios laidos, gyvenimo būdo žurnalo „Kai norisi geriau“, temų. Kol kas nenoriu atskleisti, ką filmuosiu, kol nenufilmavau. Užtruksiu čia savaitę“, – pasakojo žurnalistas.

Žurnalistas papasakojo, kad jau yra suplanavęs daugybę filmavimų, tačiau nesijaučia užtikrintas, jog visus planus pavyks įgyvendinti. „Su Rusija visada būna, kad nemenka dalis suplanuotų darbų atkrinta likus keletui valandų ar dienai“, – kalbėjo Maskvoje dirbantis E.Žičkus.

TV laidų prodiuseris 15min.lt atskleidė, kad prireikė beveik poros mėnesių derybų, kol su kamera įsiprašė pas keletą rusų garsenybių. „Manau, jų namus pamatyti ir istorijas išgirsti bus įdomu ir lietuvių žiūrovams“, – intrigavo E.Žičkus.Labai norėčiau susitikti su senais savo bičiuliais – dainininke Andželika Agurbaš ir jos vyru verslo magnatu Nikolajumi Georgevičiumi, – kalbėjo E.Žičkus.

Paklaustas, ar, be darbo, daugiau nieko Maskvoje neveikia, E.Žičkus trumpai papasakojo, kur pultų radęs laisvą minutę.

„Labai norėčiau susitikti su senais savo bičiuliais – dainininke Andželika Agurbaš ir jos vyru verslo magnatu Nikolajumi Georgevičiumi. Su šiais žmonėmis pasimatau kaskart atsidūręs Maskvoje“, – džiaugėsi žurnalistas.

E.Žičkus papasakojo, kad jo ir A.Agurbaš bei jos vyro N.Georgevičiaus draugystė užsimezgė prieš ketverius metus. „Nuo to laiko vis pabendraujame. Jie nepamiršta pasveikinti manęs švenčių proga ir, kai reikia pagalbos Maskvoje, manimi pasirūpina“, – tikino Maskvoje dirbantis prodiuseris.

15min.lt pasidomėjo, ar E.Žičkus neketina Maskvoje užsukti į parduotuves ir pasidairyti įvairių pirkinių. Vyrukas tikino, kad Maskvoje apie pirkinius galvoti neverta.

„Galvoti apie pirkinius Maskvoje yra tikra beprotybė. Turiu galvoje kainas. Šį reikalą palieku kelionėms į JAV. Visai netrukus ketinu grįžti į Valstijas, todėl kol kas Maskvoje pirkinių neplanuoju“, – pasakojo E.Žičkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Užsisakykite 15min naujienlaiškius