Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Krepšininkas Donatas Motiejūnas užminė gerbėjams mįslę: vedė savo sūnaus motiną?

Apie asmeninį gyvenimą neatviraujantis krepšininkas Donatas Motiejūnas (27) vėl nustebino savo gerbėjus. Praėjusiais metais visus pasiekė netikėta žinia, kad sportininkas taps tėvu, o dabar jis atskleidė turintis žmoną.
Donatas Motiejūnas ir Paulina Popek
Donatas Motiejūnas ir Paulina Popek / Eriko Ovčarenko, asmeninio albumo nuotr.

Krepšininkas draugystę su iš Lenkijos kilusia drauge Paulina Popek ilgą laiką laikė paslaptyje. Praėjusiais metais netikėtai paaiškėjo, kad jiedu laukiasi vaikelio. O praėjusį rugpjūtį jiems gimė sūnus. Jam tėvai davė Adomo vardą.

Dabar Donatas Motiejūnas prisipažino, kad jiedu su Paulina – jau oficiali šeima. Sveikindamas ją su universiteto baigimu, jis mylimąją pavadino „žmona“.

„Didžiuojuosi savo brangiausia žmona, kuri baigė net dviejų specialybių mokslus universitete tuo pat metu! Myliu, bučiuoju ir labai stipriai džiaugiuosi“, – sveikino jis Pauliną Popek.

Po šiais krepšininko žodžiais iškart pasipylė gerbėjų klausimai – nuo kada jų mylimas sportininkas yra vedęs? Tačiau, žinoma, visi džiaugsmingai priėmė šią žinią ir sveikino jį.

Asmeninio albumo nuotr./Donatas Motiejūnas ir Paulina Popek
Asmeninio albumo nuotr./Donatas Motiejūnas ir Paulina Popek

2013-aisiais Pauliną buvo galima pastebėti Lietuvoje vykstančiose rungtynėse, kuriose žaidė D.Motiejūnas, tačiau vėliau apie jų santykius nebuvo nieko girdėti. 15min šaltiniai teigė, kad pora buvo kuriam laikui išsiskyrusi.

Donatas su Paulina susipažino krepšininkui žaidžiant Lenkijos „Asseco Prokom“ klube. Čia jis, puolėjo pozicijoje, rungtyniavo vieną sezoną (2011–2012 m.). Pasak 15min šaltinių, tuo metu mergina buvo krepšinio palaikymo šokėja.

TAIP PAT SKAITYKITE: Aukštaūgio krepšininko Donato Motiejūno širdį užkariavo šviesiaplaukė Paulina iš Lenkijos

15min primena, kad Donatas Motiejūnas šį sezoną žaidė Kinijoje. Po penkerių NBA lygoje praleistų metų krepšinio žaisti jis keliavo į Aziją. Sportininkas neatsispyrė Kinijos Šandongo „Golden Stars“ klubo pasiūlymui – per metus uždirbo beveik 3 mln. dolerių ir buvo geriausiai apmokamas lygos žaidėjas.

D-Mo buvo linkęs po sezono Kinijoje pažaisti NBA arba Europos komandose, tačiau krepšininkas vasarą pasitiks kaip laisvasis agentas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius