Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Lietuvos renginiuose retą viešnią Editą Daniūtę į apdovanojimus atlydėjo vyras Mirko: „Jis sužavėtas“

Ketvirtadienio vakarą vykusi apdovanojimų „Žmonės 2020“ teikimo ceremonija atviliojo ne tik gyvenančius Lietuvoje, bet ir tuos, kurie laimę kuria užsienyje. Tarp jų – prieš pusmetį Italijoje ištekėjusi šokėja Edita Daniūtė-Gozzoli, kuri į renginį atvyko ne viena, o su vyru Mirko Gozzoli. Pastarasis tokio dydžio renginyje mūsų šalyje lankėsi pirmą kartą.
Edita Daniūtė-Gozzoli su vyru Mirko Gozzoli
Edita Daniūtė-Gozzoli su vyru Mirko Gozzoli / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Sausio 23-iosios vakarą į Operos ir baleto teatre vykusius apdovanojimus sugužėjo šimtai šiai progai išsipusčiusių svečių. Jie ne tik stebėjo ceremoniją, kurioje buvo paskelbti labiausiai praėjusiais metais savo pasiekimais nustebinę žmonės, bet ir mielai pozavo fotografams, turėjo progą tarpusavyje aptarti neseniai pasibaigusius metus.

Žvilgsniai krypo ir į retai Lietuvos renginiuose matomas viešnias. Viena tokių – Italijoje gyvenanti šokėja Edita Daniūtė-Gozzoli, neseniai ištekėjusi už mylimojo italo Mirko. Moteris atrodė itin žavingai, o ir į iškilmingą ceremoniją atėjo ne viena.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Edita Daniūtė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Edita Daniūtė

Užkalbinta 15min, Edita teigė, kad su sutuoktiniu Mirko ir vaikais į Lietuvą šįsyk atvyko penkioms dienoms. Paklausta, ką dabar laiko savo tikraisiais namais, ji teigė, kad nors daug laiko praleidžia Italijoje, su gimtine ryšių ateityje nutraukti tikrai neketina ir toliau – juk čia turi savo šokių studiją, kur dirba tiek ji, tiek Mirko.

„Į Lietuvą grįžtame gana dažnai, o dabar smagu, kad dar ir sutapo su šiuo renginiu. Prisiderinome“, – šyptelėjo šokėja, pasidžiaugusi, kad šįkart pavyko įtemptame tvarkaraštyje rasti laisvą tarpą ir sudalyvauti apdovanojimuose.

Vis dėlto E.Daniūtė neslėpė, kad nors šį kartą ir suspindo tarp kitų kviestinių svečių, pastaruoju metu mūsų šalyje vykstančiuose vakarėliuose ar kituose renginiuose iš tiesų yra reta viešnia.

„Nelabai yra laiko juose lankytis, – aiškino ji, paklausta priežasties. – Tai išimtinis atvejis, nes su komanda senai bendraujame, gerai sutariame, todėl smagu čia būti.“

Tačiau šis kartas iš tiesų kitoks dar ir dėl to, kad raudonu apdovanojimų kilimu Edita žengė ne viena, kaip anksčiau buvo įpratusi panašaus masto renginiuose Lietuvoje. Šalia jos buvo ir Mirko, kuriam tą vakarą emocijų tikrai netrūko.

„Tokiame renginyje Lietuvoje jis pirmą kartą, – patikino E.Daniūtė. – Kol kas yra labai sužavėtas, ypač Operos ir baleto teatru. Mano šeima čia netoli gyvena, tai jis visuomet norėjo surasti laiko ir į šią vietą ateiti, todėl labai džiaugiuosi, kad galų gale jį atsivedžiau.“

Vos prieš pusmetį, 2019-ųjų birželį, Edita ir Mirko atšoko vestuves Italijos vakaruose esančiame Livorno mieste, ant Ligūrijos jūros kranto. Šią šventę šokėja ir dabar teigė prisimenanti kaip pasaką, kokios visada troško. O ir su mintimi, kad jau yra sutuoktiniai, teigė spėjusi apsiprasti.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Edita Daniūtė-Gozzoli su vyru Mirko Gozzoli
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Edita Daniūtė-Gozzoli su vyru Mirko Gozzoli

Tad ar mylimųjų gyvenimas po to, kai vienas kitam ištarė tą stebuklingą „taip“, kaip nors pasikeitė?

„Iš tikrųjų nelabai, nes vis tiek kartu gyvenome, turėjome vaiką. Vestuvės buvo labiau santykių įtvirtinimas, ir, galų gale, pagaliau turėjau tokią šventę, kurios taip seniai norėjau, bet vis nepavykdavo jos iškelti. Tai man kaip ir pirmas kartas“, – prisiminė tarp Lietuvos ir Italijos gyvenanti E.Daniūtė.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Edita Daniūtė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Edita Daniūtė

Apdovanojimuose „Žmonės 2020“ nebuvo įmanoma nepastebėti ir nepriekaištingos Editos išvaizdos. 15min šokėja atskleidė, kad raudonam kilimui pasirinko dizainerės Eglės Modzeliauskienės kurtą suknelę. Tiesa, vis dėlto prisipažino dėl įvaizdžio ilgai dvejojusi.

„Ilgai rinkausi, kurią suknelę apsirengsiu. Iš pradžių negalėjau apsispręsti, nes galvojau, kad bus šalta, bet dabar pamačiau, kad čia tikrai nešalta“, – pasakiusi priežastį nusijuokė E.Daniūtė.

Įvertinti Editos ir kitų viešnių įvaizdį ant raudono kilimo galite ČIA.

TAIP PAT SKAITYKITE: Po apdovanojimų – linksmybės pratęstuvėse: žinomi žmonės šėlo Operos ir baleto teatre

TAIP PAT SKAITYKITE: Iškilmingi apdovanojimai Operos ir baleto teatre subūrė ryškiausias garsenybes

TAIP PAT SKAITYKITE: „Žmonės 2020“ apdovanojimai: skaudūs pokštai, dviguba D.Rapšio pergalė ir savikritiška Alytaus mero kalba

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius