Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mia atvėrė širdį: apie skirtis nenorintį vyrą, šventes vienatvėje ir santykius, kurie tebuvo pokštas

Nulipusi nuo „Žalgirio“ arenoje vykusių muzikinių apdovanojimų scenos atlikėja Vilija Pilibaitytė-Mia spinduliavo pasitikėjimu savimi. Net neįtartum, kad pastarąsias šventes ji sutiko visiškoje vienumoje. Skyrybos su sutuoktiniu vis dar įstrigusios teisme, o naujai užgimę meilės jausmai paslaptingajam Mantui, pasirodo, tebuvo pokštas. Mios širdis laisva ir Mia pasiruošusi atsiduoti darbui.
Vilija Pilibaitytė-Mia
Vilija Pilibaitytė-Mia / 15min ir Ryčio Survilos nuotr.

Dar lapkritį 15min rašė apie galimai užgimusius naujus jausmus atlikėjos širdyje. Mios socialiniuose tinkluose mirgėjo romantiškos nuotraukos su paslaptinguoju Mantu, apie kurį ji nepanoro kalbėti viešai.

Asmeninio albumo nuotr. /Vilija Pilibaitytė-Mia su draugu Mantu
Asmeninio albumo nuotr. /Vilija Pilibaitytė-Mia su draugu Mantu

Tiek paslaptingasis Mantas, tiek dainininkė netgi pasikeitė statusus iš „vienišas“/„vieniša“ į „įsipareigojęs“/„įsipareigojusi“. Tačiau tai truko neilgai. Neseniai įrašai bei nuotraukos buvo pašalinti iš paskyrų. Kas gi nutiko? Nejau nutrūko ir dar viena besimezgusi pažintis? – 15min pasiteiravo atlikėjos.

„Kas dėl mano meilės reikalų, aš šiaip visą gyvenimą esu vieniša. Nors kokia aš vieniša. Nevieniša. Tiesiog niekuo negali pasitikėti, tik savimi. Mano didžiausia meilė yra muzika. Kartojau tai nuo pat pradžių ir toliau tai kartoju. Muzika, muzika, muzika ir, be abejo, mano sūnus – mano didžiausia gyvenimo meilė“, – teigė Mia.

Ji prisipažino, kad santykių su Mantu paviešinimas buvo savotiškas pokštas. Jų niekad nesiejo romantiniai įsipareigojimai.

„Tai nebuvo rimta. Esame geri draugai. Seniai vienas kitą pažįstame. Tiesiog papokštavome. Kaip pastebėjote, net nekalbėjau aš apie tuos santykius. Šiuo metu esu vieniša. Mano širdis tokia yra jau pusantrų metų“, – tikino atlikėja.

Nors apie skyrybas su sutuoktiniu Nerijumi Antanavičiumi Mia pradėjo kalbėti dar 2018 metais, dokumentai teismą oficialiai pasiekė tik praėjusį gruodį. Kaip 15min tada nurodė teismo atstovė, skyrybos vyksta dėl vieno iš sutuoktinio kaltės. Iki šiol atlikėja nenorėjo kalbėti apie santuoką išardžiusią priežastį, tikino tai padarysianti tada, kai taškas bus galutinai padėtas.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Nerijus Antanavičius
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Nerijus Antanavičius

Sausio 3-ąją kalbėdama su 15min žurnaliste Mia prisipažino, kad skyrybų procesas šiuo metu yra įstrigęs.

„Mes vis dar negalime įteikti kvietimo į teismą mano vyrui, nes jis neturi adreso. Nežinome jo. Įtariu, kur jis yra, bet tiksliai nežinau. Išsiunčiame dokumentus, jei per mėnesį nesuranda jie atsakovo, teismas vyksta savaime. Manau, iki sausio pabaigos išsiskirsime. Kodėl laukiau tiek ilgai ir nesiskyriau? Neskubėjome skirtis. Buvo daug neišspręstų reikalų ir klausimų. Dabar jau viskas susidėlioję“, – paaiškino Mia.

Mia ir Nerijus susituokė 2015-ųjų liepą po mažiau nei metus trukusios draugystės. Atlikėja vėliau pripažino, kad vestuvės buvo gana spontaniškas, ne itin kruopščiai apgalvotas žingsnis, kad jei būtų žinojusi apie nusikalstamą vyro praeitį, ji niekada nebūtų sutikusi tekėti už Nerijaus.

Per santuokinio gyvenimo metus Nerijus buvo dukart įsivėlęs į muštynes, teisiamas už sukčiavimą, už vairavimą išgėrus ir neturint tam teisės, už savo dviejų mažamečių vaikų neišlaikymą. Jis iki šiol gyveno su teismo apribotomis teisėmis, nešiojo apykoję ir yra teisiamas dėl ne vieno sunkaus finansinio nusikaltimo, sukčiavimo ir smurto.

„Mano žiniomis, apykojės jis nebenešioja. Jis kažkur yra. Lietuvoje gal, o gal ir ne Lietuvoje. Pakalbame telefonu. Apie ką? Apie tą patį. Kai paklausiu adreso, išsisukinėja. Mūsų santykiai nebėra blogi, nes praėjo daug laiko. Bendraujame normaliai, ganėtinai draugiškai“, – pasiteiravus apie dabartinius jos santykius su buvusiu vyru, teigė Mia.

Atlikėja anksčiau neneigė, kad Nerijus iššvaistė ir jos dešimt metų kauptas santaupas, o po nesėkmingai įkurto restorano Druskininkuose paliko jai mokėti skolas. Santuokos metu netrūko sunkių emocinių išgyvenimų – Mia pripažino sirgusi depresija, tad nekėlė kojos iš namų, vengė susitikimų su draugais, atsisakydavo pasiūlymų koncertuoti. Sutuoktinio poelgiai, kaip pati sako, taip pat sugadino reputaciją. Paklausta, ar tai, kad dabar su sutuoktiniu bendrauja draugiškai, reiškia, kad žaizdos jau užgijo, Mia atsakė teigiamai.

„Buvo neapykantos etapas. Dabar viskas gerai“, – pripažino dainininkė.

O galbūt Nerijus nenurodo adreso dėl to, kad nenori skirtis?

Nė vienas žmogus nėra sukurtas būtų vienišas.

„Manau, kad taip. Jis man yra ne kartą sakęs, kad „ai, kam čia skiriamės“. Esu 150 proc. apsisprendusi skirtis. Man dabar yra labai gerai. Gyvenu su sūnumi, puikiai gyvenam. Turiu daug draugų. Kai ateis tikrasis širdies draugas, nuoširdžiai tai paskelbsiu, visiems pristatysiu. Ir tai padarysiu ne per feisbuką. Esu šeimos žmogus. Reikia šeimos. Nė vienas žmogus nėra sukurtas būti vienišas. Visi po du, po du. Ir kai tu būni vienas, truputėlį būna liūdna“, – atviravo Mia.

Paklausta, ar vienišumas labiausiai pasireiškė švenčių metu, pašnekovė tai patvirtino.

Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

„Per šventes buvo liūdniausia. Šventes po tiek daug laiko švenčiau viena. Per Kalėdas iš viso viena buvau. Buvo taip liūdna. Sūnus pabuvo kiek su mama ir išvyko. Juk jau 19 metų jam. Turi savo reikalų. Su filmais ir knygom praleidau. Per Naujus metus dar apsirgau. Taip pat buvau namie viena. Draugė po vidurnakčio atvyko. Pasisveikinom su kokakola ir toliau buvo „smagu“ sėdėt vienai.

Pati buvau apsisprendusi niekur neiti šiemet. Galėjau važiuoti pas seserį į Vilnių, draugai kvietė, bet kažkodėl norėjosi likti namie. Susikūriau laikotarpį. Norėjau atrasti save. Norėjau palydėti senus metus ir apmąstyti, ką nuveikiau. Pagalvoti, ką noriu nuveikti naujaisiais. Viską puikiai susidėliojau. Užbraukiau praeitį be širdies skausmo. Į naujus metus žengiau su švariu popieriaus lapu“, – prisipažino Mia.

Paklausta, ką sau pasižadėjo 2020-aisiais, atlikėja prakalbo apie privalomus išleisti du hitus. Ji žada vėl intensyviai nerti į muzikos pasaulį. Tai bus svarbiausias jos darbas bei užsiėmimas.

„Nesvarbu, kiek dainų pasieks radijo stotis, sau pasižadėjau įrašyti du hitus. Kol nebus tų dviejų hitų, manęs bus daug. Privalau tai padaryti“, – tvirtai rėžė Mia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius