Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirė Agnė Jagelavičiūtė

Trečiadienį pasiekė liūdna naujiena – netikėtai mirė nuomonės formuotoja, stilistė Agnė Jagelavičiūtė. Jai buvo 42-eji.

Skaudžią žinią apie Agnės Jagelavičiūtės mirtį pirmas pranešė portalas delfi.lt, naujieną jam patvirtino šeimai artimas šaltinis.

Iš pradžių mirties priežastis nebuvo skelbiama. Vėliau pranešta, kad A.Jagelavičiūtė buvo paguldyta į ligoninę su plaučių uždegimu, o mirė kilus komplikacijoms dėl sepsio.

Agnės Jagelavičiūtės artimas bičiulis Saugirdas Vaitulionis trečiadienio popietę savo instagramo paskyroje pranešė, kad stilistė mirė nuo plaučių uždegimo komplikacijų.

„Prašau gerbti Agnės šeimos privatumą, turėti kruopelę žmogiškumo ir nustoti spekuliuoti kliedesiais. Agnė mirė nuo plaučių uždegimo komplikacijų, – rašė S.Vaitulionis. – Šiandien mirė ir dalis manęs. Negaliu ir nesugebu suvokti. Tiesiog negaliu nustoti verkti.“

Agnė Jagelavičiūtė mirė būdama 42-ejų.

VIDEO: Netikėtai mirė nuomonės formuotoja, stilistė Agnė Jagelavičiūtė

„Šiandien mus pasiekė labai skaudi žinia. Agnės šeimos, artimųjų ir draugų vardu prašome rimties ir privatumo šią sunkią valandą. Nuoširdžiai dėkojame kiekvienam, reiškiančiam užuojautą. Apie atsisveikinimą su mūsų mylima Agne pranešime atskira žinute“, – į žiniasklaidą tokia žinute kreipėsi A.Jagelavičiūtės bičiulė Rima Olberkytė-Stankus.

TAIP PAT SKAITYKITE: Paskutinis Agnės Jagelavičiūtės interviu 15min: „Esu nusprendusi „nefeikinti“ gyvenimo“

„Šiandien mirė ir dalis manęs. Negaliu ir nesugebu suvokti. Tiesiog negaliu nustoti verkti“, – feisbuke parašė artimas A.Jagelavičiūtės draugas Saugirdas Vaitulionis.

Justė Arlauskaitė-Jazzu savo „Instagram“ paskyroje irgi skyrė užuojautos žodžius: „Mirė didelė dalis „show“ verslo ir meno. Talentas. Moteriškos laisvės apraiška. Grožis, protas, „paliotas“ viename. Beprotiškai liūdna. Tikiuosi Tau ten bus lengviau, Agne. Lengvo skrydžio.“

Viktorija Siegel-Suodaitė taip pat negali patikėti tuo, kas įvyko. Ji užsiminė, kad turėjo susitikti su Agne, su kuria bičiuliavosi: „Ketvirtadienį susirašėme, kad reikia susitikti po Naujųjų metų arba tarp švenčių. Šiandien skaitau spaudą ir negaliu patikėti. Mane pradėjo visą „kalatoti“.

Karolina Meschino instagramo istorijose prisipažino, kad dėl paskelbtos žinios apie Agnės mirtį visa dreba. „Neįmanoma priimti šios informacijos... Košmariškos žinios“, – sakė ji.

Ieva Zasimauskaitė taip pat reiškia užuojautą. „Šiurpas per visą kūną... Ir tas jausmas, kad gyvenimas yra toks trapus, trapus“, – rašė ji instagrame.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Agnė Jagelavičiūtė
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Agnė Jagelavičiūtė

Agnė buvo stilistė, rūbų dizainerė, žurnalų „Aš ikona“ ir ,,L'Officiel“ redaktorė, televizijos laidų vedėja, knygų autorė.

A.Jagelavičiūtė gimė 1980 m. spalio 7 d. Kaune. 1986–1998 m. mokėsi Kauno Aušros gimnazijoje. Vėliau baigė Vilniaus dizaino kolegijos drabužių dizaino studijas, o Vilniaus dailės akademijoje apsigynė tapybos bakalauro diplomą.

A.Jagelavičiūtė išgarsėjo realybės šou „Akvariume“, dar būdama antro kurso studente. Vėliau dirbo „TV pagalbos“ komandoje. Buvo ne vienos televizijos laidų vedėja. Įkūrė stiliaus platformą „StiliuSOS“.

Buvo dukart ištekėjusi. Pirmas vyras – Vytautas Martinaitis, antras – Mantas Volkus, su kuriuo susituokė 2013 metų gruodį ir susilaukė sūnaus Leono. Pora išsiskyrė 2019 metais.

VIDEO: „Edvardas Žičkus. Be ribų“. Drąsus ir atviras A.Jagelavičiūtės interviu: „Aš dažnai esu aplinkybių auka“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius