-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moteris gyvena ne tik su vyru, bet ir vaikinu: atskleidė, kuo sužavėjo buitis su dviem mylimaisiais

Amerikietės Jennifer Martin gyvenimo būdas daugeliui gali pasirodyti kiek neįprastas. Moteris gyvena ne tik su vyru ir dviem vaikais, bet kartu ir su savo vaikinu. Pasak jos, toks gyvenimas turi daug teigiamų pusių.
Jennifer Martin ir jos vyrai
Jennifer Martin ir jos vyrai / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 2 Šeima Haremas

Kaip leidiniui „The Post“ kalbėjo J.Martin, ji turi vyrą Danielių, su kuriuo susituokė 2008 metais ir greitai susilaukė dviejų vaikų. Tačiau naujai susikūrusi šeima greitai pastebėjo, kad už būsto nuomą susimokėti nėra itin paprasta, o pragyvenimo išlaidos labai didelės.

Asmeninio archyvo nuotr./Jennifer Martin
Asmeninio archyvo nuotr./Jennifer Martin

Todėl 2015 metais pora nusprendė išbandyti atvirą santuoką ir poliamoriją. Po trejų metų Jennifer susipažino su 33 metų Ty, kuris greitai tapo jos vaikinu.

„Mes su Danieliu neabejotinai turėjome finansinių sunkumų iki tol, kol Ty apsigyveno kartu“, – pareiškė moteris, kilusi iš Ričmondo, Virdžinijos valstijoje.

Poliamoriškoji Jennifer teigia, kad toks neįprastas sprendimas buvo tikra finansinė palaima sparčiai augant infliacijai, nes dabar yra trys dirbantys suaugusieji, kurie dalijasi išlaidas. Trijulė moka 1537 USD per mėnesį, o Ty už savo dalį moka 700 USD.

Asmeninio archyvo nuotr./Jennifer Martin ir jos vyrai
Asmeninio archyvo nuotr./Jennifer Martin ir jos vyrai

Tačiau ne tik nuomos kaina tapo mažesnė našta dėl padalijimo į tris dalis. Jennifer ir Danielis moka už maisto prekes, o Ty padengia komunalinių paslaugų ir belaidžio interneto išlaidas. Jis taip pat susidraugavo su Jennifer ir Danielio vaikais ir retkarčiais apmoka jų išlaidas.

Šiuo metu Jennifer dirba laisvai samdoma redaktore, Danielis yra privačios mokyklos mokytojas, o Ty – banko vadovas. Kartu jie uždirba apie 155 000 USD per metus ir netgi sugebėjo kartu sutaupyti namui.

Asmeninio archyvo nuotr./Jennifer Martin
Asmeninio archyvo nuotr./Jennifer Martin

Praėjusių metų gruodį trijulė už 325 000 USD įsigijo namą su keturiais miegamaisiais ir trimis vonios kombariais.

„Tikrai nemanau, kad būtume galėję nusipirkti namą be Ty“, – „The Post“ sakė Jennifer. „Aš nepažįstu beveik nė vieno savo amžiaus Ričmonde, kuris turėtų namą. Daugelio mano pažįstamų finansinė padėtis atrodo liūdna ir beviltiška“, – pasakojo moteris.

Šiuo metu Jennifer dvi naktis leidžia Danielio miegamajame, o kitas dvi naktis su Ty – tokią praktiką ji sako tęsianti ir toliau.

„Pažįstu kitų poliamoriškų žmonių, kurie mano, kad kiekvienas toks žmogus turėtų turėti savo miegamąjį, bet kadangi turime vaikų, ta papildoma erdvė yra prabanga“, – atviravo Jennifer.

Asmeninio archyvo nuotr./Jennifer Martin
Asmeninio archyvo nuotr./Jennifer Martin

„Vietoj to, kas dvi naktis keičiu lovas. Pereinu iš Ty kambario į Danielio. Turiu krepšelį, kurį nešiojuosi iš kambario į kambarį, jame mano būtiniausios priemonės, pvz., veido prausiklis, naktinis kremas, knyga, kurią skaitau... Stengiuosi kuo teisingiau susitarti dėl miegojimo tarp Ty ir Danielio“, – pasakojo J.Martin.

Jennifer paaiškino, kad Ty ir Danielis taip pat susitikinėja su kitais žmonėmis.

„Danielis turi rimtą partnerį, su kuriuo susitinka kartą per savaitę, o Ty turi ilgalaikį partnerį Pitsburge ir retkarčiais užmezga ryšį su kitais atsitiktiniais žmonėmis čia vietoje“, – sakė Jenifer. „Aš taip pat turiu dar du atsitiktinius santykius su moterimi ir vyru, kurie taip pat susitikinėja vienas su kitu".

Asmeninio archyvo nuotr./Jennifer Martin ir jos vyrai
Asmeninio archyvo nuotr./Jennifer Martin ir jos vyrai

„Esame tikrai laimingi, puikiai sutariame, o mano vaikai klesti su trimis partneriais“, – „The Post“ sakė Jennifer ir pridūrė, kad tai buvo palaima ne tik jos banko sąskaitai.

Jennifer užaugo konservatyvioje evangelikų šeimoje ir teigia, kad pati nusprendė auginti savo du vaikus auklėjant tolerantiškiau.

„Įmanoma užmegzti kelis sėkmingus santykius, kai turi tvirtą pagrindą, puikius bendravimo įgūdžius ir apsupi save gerais žmonėmis, kurie paprastai bendrauja“, – paaiškino Jennifer.

Asmeninio archyvo nuotr./Jennifer Martin
Asmeninio archyvo nuotr./Jennifer Martin

„Poliamorija tampa vis dažnesnė ir greitai neišnyks, todėl manau, kad kritikai turėtų su tuo susitaikyti, eiti į priekį ir priprasti prie šios idėjos“, – drąsiai rėžė J.Martin.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius