Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Natalija Bunkė pristatė iki šiol slėptą mylimąjį: kartu pasirodė ant raudonojo kilimo

Bene vieno įspūdingiausių pramogų pasaulio renginių – M.A.M.A apdovanojimų ceremonijos 2017 – nepraleido dainininkė, grupės „Pop Ladies“ narė Natalija Bunkė. Ją pirmą kartą viešame renginyje atlydėjo naujasis širdies draugas Edgaras, jie kartu pasirodė ant raudonojo kilimo.
Natalija Bunkė su draugu Edgaru
M.A.M.A 2017 svečiai / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Žinia apie naujus Natalijos Bunkės santykius pasklido praėjusių metų spalio mėnesį. Tuomet dainininkė vengė plačiau aptarinėti užgimusių jausmų, net nepanoro atskleisti mylimojo vardo.

Tiesa, užuominų socialiniuose tinkluose netrūko. Natalija Bunkė kartkartėmis dalijosi įspūdingų rožių puokščių nuotraukomis, kurias lydėjo angliškos grotažymės „meilė“, „laiminga“. Švytinčias akis netrukus pastebėjo ir atlikėjos gerbėjai, tad Natalija nebeturėjo galimybių slėptis.

„Pasakysiu atvirai, ilgai galvojau, kaip pasakyti apie savo antrą pusę. Iš pradžių buvome nusprendę eiti kartu, bet ant raudono kilimo kartu nepozuoti. Bet galiausiai pagalvojau, man jau netrukus bus 35 metai, su žiniasklaida dirbu daug metų, tad neverta žaisti kažkokio kvailo katės-pelės žaidimo“, – penktadienį 15min sakė Natalija Bunkė.

Luko Balandžio / 15min nuotr./M.A.M.A 2017 svečiai
Luko Balandžio / 15min nuotr./M.A.M.A 2017 svečiai
VIDEO: M.A.M.A 2017 apdovanojimų ceremonijos raudonojo kilimo svečiai

O juk kai abu mėgaujasi vienas kito draugija ir yra laimingi kartu, nėra čia ko nesidalinti gražia tema... „Taip, jau ne pirmas mėnuo, jau net pusę metų“, – šypsojosi ji.

Jos išrinktasis Edgaras ant raudonojo kilimo pasirodė pirmą kartą. Natalija Bunkė tikina, kad ilgai jo įkalbinėti neteko. „Edgaras yra ne viešas žmogus, jam tikrai nėra lengva. Tai prašau supraskite jį ir palaikykite“, – kalbėjo Natalija.

Apdovanojimų ceremonijai porą papuošė „Gentlemen's concept“ ir Airida Skrickienė.

Šiuos santykius atlikėja saugo tarsi po devyniais užraktais. Iki šios dienos moteris su savo širdies draugu nė karto nepasirodė nė viename renginyje, vengė kalbėti apie santykių detales. Socialiniuose tinkluose taip pat nebuvo įkelta nė viena poros nuotrauka. Anot Natalijos, norisi apsaugoti mylimojo privatumą.

Luko Balandžio / 15min nuotr./M.A.M.A 2017 svečiai
Luko Balandžio / 15min nuotr./M.A.M.A 2017 svečiai

Vis dėlto dar prieš pat Naujuosius metus paklausta, už ką padėkotų praėjusiems metams, Natalija Bunkė neslėpė – labiausiai dėkinga gyvenimui už naują mylimąjį.

„Šie metai buvo geri, stabilūs. Dėkoju, kad į mano gyvenimą pasibeldė žmogus, kuris yra šalia ir padeda man buityje toliau sėkmingai būti, – tąkart 15min sakė N.Bunkė. – Tik norisi, kad ir naujais metais viskas būtų taip, tad belieka stengtis, kad tai niekur nepabėgtų.“

Žinomos moters norą apsaugoti mylimąjį nuo viešumos galima puikiai suprasti. Kiekvienas Natalijos Bunkės širdies draugas tapdavo puikiu kąsneliu komentatoriams, kurie nevengė apkalbėti visų moters santykių.

Su pirmuoju savo vyru D.Zvonkumi atlikėja santuokoje pragyveno 5 metus. Daug dėmesio sulaukė ir šiek tiek daugiau nei dvejus metus trukusi santuoka su verslininku Danieliumi Bunkumi, pora augina sūnų Kristupą.

2015-ųjų metų liepa Natalija Bunkė patvirtino jausmus krepšininkui Vilmantui Diliui. Po metų draugystės pora išsiskyrė, tačiau santykių pabaiga buvo itin dramatiška. 2016-ųjų birželį V.Dilys įsiveržė į Natalijos Bunkės namus ir suniokojo bei sudegino jos daiktus.

Tačiau skausmingą laiką išgyvenusi Natalija netruko atsitiesti, o dabar, akivaizdu, vėl žydi – tai buvo matyti ir penktadienio vakarą, aplinkinių žvilgsnius traukė ne tik atvira, jos moteriškas kūno formas išryškinanti suknelė, bet ir iš veido nedingstanti šypsena.

TAIP PAT SKAITYKITE: Į M.A.M.A apdovanojimus raudonu kilimu žengė muzikos pasaulio žvaigždės ir jų gerbėjai

TAIP PAT SKAITYKITE: Kauną drebina M.A.M.A: kas tapo 2017-ųjų lietuviškos muzikos lyderiais?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius