Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

N.Bunkė ir E.Eidėjus romantika mėgaujasi Kipre: atostogos sutapo su svarbia proga

Atlikėja, verslininkė Natalija Bunkė su vyru Edgaru Eidėjumi nuo lietuviško žvarbaus rudens pabėgo į Kiprą. Šįkart atostogos sutapo su ypatinga sukaktimi.
Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus Kipre
Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus Kipre / Socialinių tinklų nuotr.

Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus jau kurį laiką šildosi po Kipro saule. Savo socialiniuose tinkluose ji dalijosi kadrais prie baseino ir Viduržemio jūros.

Tiesa, iš vieno įrašo buvo aišku, kad jie apsistojo pas virtuvės šefą Roką Galvoną, kuris neseniai šioje šalyje įsigijo nekilnojamojo turto. Tame įraše Natalija dalijosi, jog Rokas juos mokė, kaip gaminti benedikto kiaušinius.

Kaip portalui Žmonės.lt N.Bunkė pripažino, taip jau sutapo, kad per atostogas ji kartu su Edgaru atšventė ir ypatingą progą – savo vestuvių metines. Rugsėjo 16-ąją pora amžinąjį „taip“ tarė viešbučio „Stikliai“ kiemelyje.

Natalija pasidalijo vaizdo įrašu savo instagrame, kuriame skyrė jautrius žodžius savo vyrui Edgarui. Juo leido pasidalinti ir su portalu Žmonės.lt.

Vaizdo įrašo fone groja N.Bunkės daina „Aš savo meilę radau“, atliekama fortepijonu. Tiesa, šį kūrinį per ceremoniją prieš metus dainavo jos draugė dainininkė Liepa. Pradžioje girdimas Natalijos sūnaus Kristupo balsas. Tai – akimirka iš tuoktuvių ceremonijos. Vėliau dainininkė pati įgarsina jautrius žodžius, skirtus Edgarui.

„Ir mūsų meilės kelias prasidėjo. Tik pagalvok, kiek mes kartu užaugome. Tu leidai man būti pačia tikriausia moterimi, tvirtai ir pasitikinčiai savimi stoveti ant savo koju. Ir aš tikrai žinau, kad tu esi šalia. Tačiau vienerių metų proga noriu palinkėti mums nenustoti svajoti, nes net patys nepastebėsime kaip laikysime savo didžiojo dvaro raktus. Na, o draugai, pakelkite už mus taures! Palinkėsiu ir toliau eiti per gyvenimą susikabinus rankomis“, – jautriai kalbėjo N.Bunkė.

Primename, kad Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus susituokė 2021-ųjų rugsėjo 16 dieną viešbučio „Stikliai“ kiemelyje. Likus dar valandai iki ceremonijos, čia ėmė rinktis poros šeimos nariai, bičiuliai. Tarp būrio svečių buvo galima išvysti ir nemažai žinomų žmonių.

Atšokę savo vestuves, Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus susikrovė lagaminus ir išskrido į Maljorką. Kartu su jais – ir artimiausi bičiuliai, tarp kurių – vestuvių liudininkai Jonas Nainys ir Simona Nainė, soc. tinklų žvaigždė Naglis Bierancas, Kristina Ivanova, Saugirdas Vaitulionis, Liepa Mondeikaitė ir kt.

Maljorkoje kompanija laiką laido prabanga tviskančioje „Villa Magna“. Kaip anksčiau yra minėjusi N.Bunkė, bičiuliai čia planavo iš viso pabūti savaitę.

Oficialioje vilos svetainėje rašoma, kad „Villa Magna“ turi vidaus baseiną, lauko baseiną ir golfo aikštyną. Taip pat čia yra balkonas, terasa, siūloma vietų iki 20-ies žmonių. Vila yra už 2 km nuo miesto centro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Pavasarinių įkvėpimų į pražydusią senamiesčio širdį – „Rotondą“
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Reklama
Šeimos draudimo ekspertas: rinktis gyvybės draudimą skatina ir žinomų žmonių istorijos
Užsisakykite 15min naujienlaiškius