Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nijolės Pareigytės-Rukaitienės šeimoje – skaudi netektis: mirė tėtis Viktoras

Trečiadienio vakarą „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė su gerbėjais pasidalijo liūdna žinia – atlikėja pranešė, kad neteko savo tėčio Viktoro.
Nijolė Pareigytė
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė / Asmeninio albumo nuotr. / Tomo Lukšio nuotr.

Atlikėjos Nijolės Pareigytės-Rukaitienės šeimoje – skaudi netektis. Dainininkė trečiadienį socialiniuose tinkluose pranešė liūdną žinią, kad mirė jos tėtis.

N.Pareigytė-Rukaitienė pasidalijo jautriu vaizdo įrašu, kuriame atlikėja nesulaiko ašarų. Jį pažymėjo prierašu, pasidalindama ir svarbiu prašymu.

„Besiruošdama į „Coldplay“ svajonių koncertą, sužinojau, kad netekau tėčio. Šį video dėdama į viešumą noriu paprašyti, kad neklausytumėte tėvų, brolių ar vyrų, kurie sako – aš gerai jaučiuosi, esu stiprus kaip jautis, kaip man sakydavo tėtis! Neklausykit jų! Jie tik apsimeta jaučiais, nors yra tokie patys trapūs, kaip gėlės žiedelis!“ – sunkiai tvardydama emocijas rašė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.

„Ilsėkis ramybėje, tėti. Norėčiau būti su tavimi“, – pridūrė ji.

Vėliau dainininkė instagrame pasidalijo dar vienu jautriu įrašu, kuriuo išreiškė meilę ir dėkingumą amžinybėn iškeliavusiam tėčiui.

„Myliu tave, Tėti! Suprantat, rašau savo socialinėj erdvėj, nes realybėje nebegaliu to pasakyti !!!! Kol gyvi tėvai, broliai, seserys, sakykit jiems myliu, atsiprašykit, jei kas blogo pasakyta!!!! Aš tėtukui dažnai sakydavau, kad myliu, kad trūksta, kad dėkinga už viską, ką man gyvenime davei ! Jei ne tu, Tėti, bučiau visai kitu žmogum!!!! Be proto tave myliu !!! Tu man esi viskas !!! Noriu pas tave!!!“, – jausmais dalijosi N.Pareigytė-Rukaitienė.

Bendrosios praktikos (šeimos) gydytojų asociacijos prezidentas prof. habil. dr. Julius Kalibatas pastebi, kad ypač pandeminiais metais labai sumažėjo vyrų dalyvavimas prevencinėse sveikatos tikrinimo programose.

Sunegalavę, pajutę skausmą ar kitus ligų simptomus daugelis vyrų neskuba kreiptis į gydytojus, jau nekalbant apie profilaktinę sveikatos patikrą, rašo portalas manodaktaras.lt.

Tarp stipriosios lyties atstovų neretai dar vyrauja įsitikinimas: „kam ieškotis sau ligų“. Tačiau šeimos gydytojai visiems sveikiems vyrams iki 40 metų pasitikrinti savo sveikatą rekomenduoja bent kartą per dvejus metus, o virš 40 metų amžiaus – kartą per metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius