Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Oksaną Pikul įsiutino Simo Jasaičio advokatas: „Jis yra rakštis mūsų šeimoje“

„Jis yra rakštis mūsų šeimoje“, – nevyniodama žodžių į vatą apie sutuoktinio Simo Jasaičio advokatą Albertą Bandžių 15min kartojo Oksana Pikul-Jasaitienė.
Oksana Pikul-Jasaitienė
Oksana Pikul-Jasaitienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pasak jos, vyrui atstovaujantis teisininkas jau kurį laiką jos atžvilgiu elgiasi neetiškai, tačiau ketvirtadienį išsakydamas viešai komentarą apie tai, kad ji neleidžia S.Jasaičiui matytis su sūnumi, dar kartą peržengė visas ribas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Instagrame paviešinusi nuotrauką Oksana Pikul užminė mįslę – gal susitaikė su Simu Jasaičiu?

Ketvirtadienio rytą O.Pikul, pasidalinusi jaukia šeimynine nuotrauka „Instagram“ tinkle, užminė mįslę – Simas grįžo namo? Joje pažymėjo grotaženkles, kuriose džiaugėsi tėvo ir sūnaus Dominyko santykiu, tarpusavio ryšiu, šeima. Po nuotrauka pasipylė komentarai su klausimais, kad galbūt šeima vėl kartu.

Oksana su Simu kol kas nesusitaikė, o „Instagram“ paviešinta S.Jasaičio ir jo sūnaus nuotrauka – iš šeimos albumo ir buvo daryta anksčiau.

Netrukus viešai apie tai pasisakė ir A.Bandžius, tikindamas, kad O.Pikul draudžia S.Jasaičiui nuo judviejų konflikto sausio pabaigoje matytis su sūnumi.

#jasaitis #simasjasaitis #jasaiciai #jasaiciukas #fatherandson #family

A post shared by Oksana Pikul (@oksanapikuljasaitiene) on

Tačiau pati O.Pikul tokias kalbas vadina šmeižtu, sako, kad nuotrauka yra daryta seniau, o ja ji siekė atkreipti paties S.Jasaičio dėmesį į sūnų. „Mano įdėta nuotrauka buvo tarsi pasibeldimas ir paskatinimas į vyro širdies gelmes, norėjau atkreipti dėmesį, kad sūnus auga be tėčio“, – 15min sakė ji.

Moteris tikino, kad S.Jasaičiui matytis su sūnumi niekuomet nedraudė ir net priešingai – visuomet skatino tą daryti. Tačiau esą pats vyras nerodė iniciatyvos. „Iš tiesų skatinu savo vyrą, vaiko tėvą lankyti mažylį, su juo bendrauti ir rūpintis juo“, – kalbėjo O.Pikul.

„Jis yra valandinį užmokestį gaunantis advokatas, jam mokama už valandas, todėl jo tikslas – kad procesas vyktų kuo ilgiau, kad šeimoje būtų kuo didesnė nesantarvė.

Kas jam iš to? Pinigai. Mano žiniomis, jo sąskaitos areštuotos, jis vengia mokėti alimentus savo vaikams ir tą daryti skatina ir mano vyrą. Jis juodina mane kaip moterį, kaip mamą, kaip žmoną. Ir tą darydamas viešai, žmonių akyse, skatina atitinkamai elgtis vyrą vaiko atžvilgiu“, – 15min advokatu A.Bandžiumi piktinosi O.Pikul.

Pasak O.Pikul, šis atvejis, kai A.Bandžius viešai kalba jam, kaip advokatui, nederamus dalykus, jau ne pirmasis.

Anksčiau daugelį nustebino Rūtos Mikelkevičiūtės laidos metu pateiktas vaizdo įrašas, kuriame į dienos šviesą buvo iškelti ir paties advokato šeimyniniai konfliktai ir jo reakcija į juos. Vaizdai, kuriuose įsiutęs ant savo dabar jau buvusios žmonos ir vaikų siautėjo A.Bendžius, kalbėjo patys už save.

„Manau, kad dauguma žmonių jau spėjo susipažinti su šia asmenybe pažiūrėję laidą – joje labai daug pasakoma apie šį žmogų, apie jo, kaip advokato ir kaip žmogaus, etiką“, – sakė O.Pikul.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vilniaus moterų krizių namų vadovė paragino nusišalinti Simo Jasaičio advokatą

Pasak jos, A.Bendžius siekė tapti S.Jasaičio advokatu ir todėl, kad norėjo sau reklamos, norėjo pasipelnyti eidamas į TV laidas ir viešai jose kalbėdamas, siekė žinomumo.

Tačiau jau tuomet, laidos metu, jis atskleidė neleistiną informaciją ir paviešino ikiteisminio tyrimo medžiagą.

„Tai daryti jam draudžiama. Negalima skelbti ikiteisminio tyrimo medžiagos apie vaiko lankymą ir matymosi su juo tvarką. Jis savavališkai, savanoriškai juodina mane, žemina mane, atskleidžia ir mano asmeninio gyvenimo detales – to jokiu būdu negali daryti advokatas, jis pažeidžia bet kokius advokatų etikos principus“, – 15min sakė O.Pikul.

Dėl šios priežasties iškart po laidos O.Pikul kreipėsi į Advokatų tarybą, dabar ketina tą pakartoti dar kartą. Dar kartą ji žada kreiptis į prokuratūrą. „Jis pažeidžia įstatymus ir neturi teisės apie mane kalbėti viešai be mano pačios leidimo“, – A.Bandžiumi piktinosi ji.

Kol kas su advokatu A.Bandžiumi 15min susisiekti nepavyko.

TAIP PAT SKAITYKITE: Simas Jasaitis į iškilmingą labdaros renginį atvyko ne su žmona Oksana Pikul, o su kolegomis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius