Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus moterų krizių namų vadovė paragino nusišalinti Simo Jasaičio advokatą

„Dėl artimoje aplinkoje patiriamo smurto į mus kreipiasi šimtai moterų. Tarp jų yra tikrai ne viena garsi ir žinoma moteris. Labai apmaudu, kad šiuolaikinėje visuomenėje vis dar yra tokių vyrų, kurie pateisina smurtą prieš moteris. O tokie advokatai, kurie patys smurtauja prieš moteris ir gina tokius vyrus, kaip Simo Jasaičio advokatas, mano manymu, turėtų nusišalinti“ , – aršiai Oksanos Pikul ginti imsis Vilniaus moterų krizių namų vadovė Lilija Vasiliauskienė.
Simas Jasaitis ir Oksana Pikul-Jasaitienė
Simas Jasaitis ir Oksana Pikul-Jasaitienė / 15min ir TV3 nuotr.

Po to, kai garsus krepšininkas Simas Jasaitis jo sutuoktinės Oksanos Pikul buvo apkaltintas smurtu, Lietuva pasidalino į dvi dalis. Vieni ėmė ginti galimai smurtą patyrusios Oksanos Pikul.

Kiti stojo į krepšininko Simo Jasaičio pusę. Vyrui atstovaujantis advokatas Albertas Bandžius viešai dėstė, kad O.Pikul kreipdamasi į policiją dėl smurto elgėsi itin ramiai ir visa ši istorija gali būti gerai apgalvotos pinklės. Toks advokato pareiškimas supykdė moteris ginančią L.Vasiliauskienę.

Moteris ėmė viešai ginti Oksaną Pikul ir ragino Simą Jasaitį gerai pagalvoti, ar toks advokatas nepakenks jo įvaizdžiui.

„Tokio advokato, kuris pats nedorai elgėsi su savo žmona, kuriam buvo pritaikytos sankcijos JAV, žodžiais nederėtų tikėti lengvabūdiškai. Taip pat daug pasakoma ir apie patį žmogų, kuris renkasi tokį advokatą atstovauti jo interesams“, – laidoje „Ant bangos“ kalbėjo L.Vasiliauskienė.

Stulbinantys pareiškimai ir arši diskusija laidoje „Ant bangos“ šį trečiadienį 21:30 val., per Lietuvos ryto televiziją.

15min primena, kad sausio 21-ąją O.Pikul iškvietė policijos pareigūnus, kurie buvo išsivežę 35 metų krepšininką į areštinę. Kitą dieną jam baudą skyrė ir Panevėžio „Lietkabelio“ klubas – jam dvimetrinis puolėjas atstovauja šį sezoną.

Šiuo klausimu savo nuomonę išreiškė krepšininko sesuo Aistė Jasaitytė-Čeburiak, buvusi žmona Vaida Klizaitė-Jasaitienė – moterys gynė krepšininką.

Kiek vėliau Oksana 15min prisipažino, kad šeimoje patiria psichologinį ir fizinį smurtą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Oksana Pikul pirmąkart prabilo apie šeimos dramą: „Aš patiriu psichologinį ir fizinį smurtą“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius