Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Originaliais paveikslais išgarsėjusi Jolita Vaitkutė susižadėjo su Silvestru Dikčiumi

Menininkės Jolitos Vaitkutės (21) gyvenime – džiugios žinios. Prieš pusmetį jos gyvenime įvyko svarbus įvykis – originaliais paveikslais išgarsėjusi mergina susižadėjo su mylimuoju, šiais metais „Kino pavasaryje“ dirbančiu Silvestru Dikčiumi (36). Pora nutarė ilgai nelaukti ir jau vasarą kelti vestuves.
Jolita Vaitkutė ir Silvestras Dikčius
Jolita Vaitkutė ir Silvestras Dikčius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Nors Jolita nenori atskleisti, kiek gi laiko jiedu su Silvestru yra kartu, tačiau 15min sakė, kad susižadėjo prieš pusę metų – praėjusių metų spalį.

„Piršlybos įvyko netikėtai. Ir mes iškart sutarėm, kad būtų gerai susituokti. Aš sutikau žmogų ir noriu, kad jis taptų mano vyras, o jis – moterį, kuri taptų jo žmona“, – 15min kalbėjo Jolita.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Silvestras Dikčius ir Jolita Vaitkutė
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Silvestras Dikčius ir Jolita Vaitkutė

Šiuo metu Jolita ir Silvestras intensyviai ruošiasi vasarą įvyksiančioms vestuvėms. „Mes neplanuojame didelės, pompastiškos šventės, tai bus tiesiog toks susitikimas su šeima. Mes tiesiog norim susituokti ir amžinai įprasminti tą mūsų sąjungą“, – šypsojosi ji.

Jolita juokavo, kad kol kas sunkiausia išsirinkti vestuvinę suknelę: „Šiaip pasiruošimas nevargina. Bet tarp visos tos beskonybės, deimantukų, pūstų suknelių, sunku surasti sau tinkamą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius