Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

P.Gražulis eteryje tęsia skandalą: Seimo viešbučio bute būta ir daugiau vyrų

Pirmadienį pasirodžiusiame laidos „KK2“ reportaže – naujas posūkis Seimo nario Petro Gražulio paslaptingoje istorijoje. Kaip laidos metu atskleidė politikas, už jo nugaros Kultūros komiteto posėdžio metu pasirodęs apsinuoginęs vyriškis yra nei jo sūnus, nei Andrius Tapinas.
Petras Gražulis
Petras Gražulis / 15min ir stopkadras

Panašu, kad Petro Gražulio skandalas dėl apsinuoginusio vyriškio jo miegamajame įsivažiuoja toliau. Anksčiau sakęs, kad jam už nugaros Kultūros komiteto posėdžio metu stovėjo Andrius Tapinas arba jo sūnus, P.Gražulis dabar tikino, jog tai – sūnaus draugas, esą atvykęs nusiprausti.

„Sako, gal paspausk tą mygtuką. Žmogus buvo, kaip sako, be baltinių“, – laidos „KK2“ metu skandalingąsias posėdžio akimirkas su ašaromis akyse prisiminė Petras.

LNK stopkadras/Petras Gražulis
LNK stopkadras/Petras Gražulis

Paklaustas, kas iš tiesų buvo paslaptingasis apsinuoginęs vaikinas, politikas jų įvardijo daugiau nei tikėtasi. Tiesa, tai darė gana nerišliai, tad suprasti iki galo – sudėtinga.

„Buvo mano sūnaus draugas ir trečias žmogus, kurį išlydėjome į Ameriką. Vienas žmogus svečiavosi darbo reikalais, sūnus darbo reikalais važiavo, jis labai anksti atvažiavo su mano kitu kolega“, – ar sūnus, ar sūnaus draugas šmėžavo už Petro, iš politiko kalbos suprasti buvo nelengva.

Beje, politikas sūnaus draugo tikino net nepastebėjęs – esą šis ryte pasirodė netikėtai. „Sako, aš gal nusiprausiu duše. Tada ryte išskubėjo, devynios ar po devynių ryto, nei man rūpėjo, nei nepastebėjau, kad jis čia“, – sakė politikas.

Anksčiau teigė, jog dėl visko kaltas A.Tapinas

15min primena, kad praeitą savaitę Kultūros komiteto posėdyje nuotoliniu būdu dalyvavę politikai ir kiti jį stebėję žiūrovai galėjo išvysti kiek neįprastą vaizdą, mat posėdyje pasirodė ne tik Seimo narys Petras Gražulis, bet ir apsinuoginęs vyras.

Iš surauktų parlamentaro antakių buvo matyti, kad politikas susidūrė techniniais nesklandumais, tad į pagalbą pasitelktas šalia buvęs asmuo. Kas tiksliai – kol kas nežinoma, nes situacijai pasiekus viešumą P.Gražulis laikėsi skirtingų versijų.

Iš pradžių į situaciją reagavęs piktai ir atmetęs 15min skambutį, vėliau teigė, kad šalia stovėjo jo sūnus, tačiau po pusvalandžio savo nuomonę vėl pakeitė. Ketvirtadienį Seime politikas toliau ugningai kartojo, kad pusnuogis pasirodė vaizdo įrašą pirmiausiai feisbuke paviešinęs Andrius Tapinas, kuris jį „jau ilgą laiką persekioja“.

VIDEO: P.Gražulio liapsusas: Kultūros komiteto posėdyje – apsinuoginęs vyras už nugaros

„Kai Tapinas parašė, pagalvojau, kad nebuvo juk jokio pusnuogio. Kelis kartus turėjau atsisukinėti, nes ten buvo kokia dešimtoji sekundės, kokia sekundė. Galvojau, kad montažas ar kas. Bet Tapinas! Aš prisiekiu jums, tai Tapinas. O klausėt Tapino? Tai paklauskit“, – kalbėjo P.Gražulis.

Žurnalistei pastebėjus, kad vaizdo įraše matomas vyras yra anaiptol nepanašus į A.Tapiną, P.Gražulis prieštaravo ir vėl kartojo, kad „dabar galima pasidaryti visokias depiliacijas, plaukus, barzdas, gali pasikeisti įvaizdį“.

Kalbai nukrypus apie Seimo nario Remigijaus Žemaitaičio su P.Gražuliu poruojamą politiką Dobilą Sinkevičių, kuris yra panašus į vaizdo įraše matomą vyrą, P.Gražulis viską griežtai neigė.

„Dobilas yra artimiausias Žemaitaičio bendražygis. Praeitą kadenciją jis buvo Žemaitaičio patarėjas. Žemaitaitis yra ne kartą nakvojęs pas Dobilą“, – sakė politikas.

Naujasis ar senasis Petro Gražulio draugas Dobilas Sinkevičius ????...

Posted by Remigijus Žemaitaitis on 2020 m. gruodžio 2 d., trečiadienis

Visgi faktas, kad už Petro stovėjo apsinuoginęs vyras, išliko nenuginčijamas. Tą pripažino pats politikas. „Ten buvo kažkoks vyriškis, ne visai pilnai apsirengęs, jo net nepastebėjau, paskui tik Tapinas parodė“, – kartojosi P.Gražulis.

VIDEO: P.Gražulis apie liapsusą per nuotolinį posėdį: „Tapinas spintoje slėpėsi ir išlindo staigiai“

Kaip ir minėta, lemtingąjį trečiadienį alfa.lt politikas pateikė kitokią įvykių versiją. Kaip portalui teigė P.Gražulis, vaizdo įraše yra užfiksuotas būtent jo sūnus. O portalui 15min politikas tuo metu pateikė šiandienos įvykių versiją primenantį komentarą.

„Taip, sakiau, kad sūnus, bet geriau pažiūrėjus į vaizdo medžiagą galiu garantuoti, jog ten – Andrius Tapinas. Jis visur mane persekioja, tai nereikia stebėtis, kad ir čia kartu pateko“, – teigė Petras.

Išvaizdos neatitikimus Petras irgi galėjęs paaiškinti. Kaip pats teigė, šiais laikais vaizdo technologijos itin pažengusios, todėl „Andrius lengvai galėjo pakeisti išvaizdą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius