Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pas bičiulę grožio salone apsilankiusi Katažina Zvonkuvienė: „Juk ne pasigražinti atėjau“

Antradienio popietę pas draugę jos grožio salone apsilankiusi atlikėja Katažina Zvonkuvienė sulaukė didžiulio pasipiktinimo viešojoje erdvėje, tačiau pati sako neturėjusi kito pasirinkimo.
 Katažina Zvonkuvienė
Katažina Zvonkuvienė / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Paskelbus karantiną visoje Lietuvoje uždrausta grožio salonų veikla, todėl sostinėje įsikūrusio grožio salono žybsinčios lemputės atkreipė kaimynų dėmesį. Jie viešai pasipiktino, kad salone vykdoma veikla, pamatė ir iš jo išeinančią K.Zvonkuvienę. Apie tai pirmieji pranešė lrytas.lt.

Tai sukėlė didelę pasipiktinimo bangą, kalbėdama su 15min atlikėja pripažino niekada nepatyrusi tokio spaudimo. Ji sulaukė daugybės žinučių, kodėl karantino metu darosi grožio procedūras, ypač kad tokia veikla šiuo metu griežtai draudžiama, o už nesilaikymą žadamos baudos.

„Jaučiuosi kaip didžiausia nusikaltėlė, visur šmėžuoja mano veidas, atrodo, kad gražuolė atlikėja važinėja šiuo laikotarpiu procedūras darytis, nors jau antrą savaitę nuo ryto iki vakaro su šeima sėdime namie. Tikrai ne gražintis važiavau“, – sako moteris.

Dariaus Kučio nuotr./Katažina Zvonkuvienė
Dariaus Kučio nuotr./Katažina Zvonkuvienė

Ji pasakoja kiekvienais metais, ypač pavasarį, susidurianti su alergija, veidą ir kūną išbėrė ir Zvonkų vaikams. Anot Katažinos, alergijos metu jaučiamas didelis niežulys, sunku net užmigti.

„Žaizdos didelės, bėga kraujas, tai ką man reikėjo daryti? Važiavau pas tą žmogų, kuris man galėjo pagelbėti, o dabar tapau nusikaltėle, kuri nesilaiko karantino“, – kalbėjo K.Zvonkuvienė.

Pas šią specialistę atlikėja lankosi nuo 16-os metų. Todėl ir dabar, prireikus vaistų ir specialių kremų, Katažina nusprendė kreiptis pagalbos į ją. Vis dėlto nesitikėjo, kad apsilankymas greitai patrauks kitų dėmesį.

„Ji puikiai pažįsta mane, mano odą, todėl nemaniau, kad bus blogai, jei nuvažiuosiu. Ji salone nedirba, tik tvarkėsi. Susiskambinome, paklausiau, ar greitai priimtų, sutiko. Pabuvome kelias valandėles ir važiavau namo“, – sako Katažina, apgailestaudama, kad problemų sukėlė ir savo bičiulei.

Anot jos, sostinėje saloną turinti moteris atsiklausė specialių institucijų, ar gali būti salone, jį tvarkyti. Vis dėlto už tai, kad priėmė žmonių, jai gali grėsti atsakomybė.

Paklausta, kodėl nė viena iš jų susitikimo metu nedėvėjo veido kaukių, atlikėja sakė, kad būdama salone čia dirbanti moteris ją visgi turėjo, ji savąją buvo palikusi automobilyje. Veido kaukę Katažina sako dėvėjusi, kai buvo parduotuvėje ir vaistinėje, iš kurios išėjo, nes žmonių skaičius buvo labai didelis.

Katažina sako maniusi priešingai, kad toks apsilankymas pas artimą draugę jai ir jos šeimai sukels mažiau grėsmės, nei vizitas vaistinėje. Ir, kaip pabrėžia moteris, kremus ji gavusi nemokamai, nes veiklą pristabdžiusi bičiulė jų tiesiog šiuo metu nenaudoja.

„Juk ne injekcijas nuvykau leistis, o vaistų. Net galvojau įsidėsiu nuotrauką feisbuke, kad žmonės pamatytų, kaip šiuo metu atrodo mano veidas. Galbūt tie, kurie neturi alergijų, manęs nesupras. Tačiau nesiruošiu teisintis, nes kitų nuomonės jau nepakeisiu“, – sako Katažina.

Dėl šios situacijos moteris sako ne juokais sunerimusi, tačiau pabrėžia nemananti, kad turi atsiprašyti. Vis dėlto sako, kad šiais neramiais laikais, kai kiekvienas žingsnis itin stebimas, žada visada nešioti kaukę. Tiesa, kaip pati sako, lauke ji apsilankanti labai retai.

Žinoma moteris sako nebandanti bėgti nuo atsakomybės, tačiau pabrėžia, kad padariusi nusižengimą niekada nebandė slėptis. Ji prisimena atvejį, kai už greičio viršijimą buvo sulaikyta Vilniuje, vėliau susimokėjo baudą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Reido Vilniuje metu įkliuvo greitį viršijusi Katažina Zvonkuvienė: „Spaudi gazą ir gauni dovanų“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius