Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasakiškos trynukų mamos Simonos Lipnės vestuvės: po šventės Vilniuje – fotosesija Paryžiuje

Prieš porą metų susituokę civilinės metrikacijos biure, šių metų rugsėjo viduryje tinklaraštininkė Simona Lipnė (26) ir jos mylimasis Mindaugas Lipnius (31) amžiną meilę vienas kitam prisiekė ir bažnyčioje. Ir ne tik – taip pat pakrikštijo savo dvejų metų trynukus Emiliją, Patriciją ir Herkų. Po oficialios dalies pora iškėlė didelę šventę draugams ir artimiesiems, o viską vainikavo romantiška fotosesija Paryžiuje.
Simonos ir Mindaugo Lipnių vestuvių akimirkos
Simonos ir Mindaugo Lipnių vestuvių akimirkos / MIKITA ir Gabrielės Švirinės nuotr.

Civilinė Simonos ir Mindaugo Lipnių santuoka įteisinta dar 2017-aisiais. Moteris 15min pasakojo, kad jau tada būta minčių iškart tuoktis Dievo akivaizdoje, vis dėlto planus teko pakoreguoti dėl nėštumo.

„Nesinorėjo prie altoriaus eiti su pilvu, – šyptelėjo S.Lipnė. – Todėl bažnytinę santuoką nutarėme atidėti ir vestuves iškelti tik po vaikų gimimo.“

MIKITA nuotr./Simonos ir Mindaugo Lipnių vestuvių akimirka
MIKITA nuotr./Simonos ir Mindaugo Lipnių vestuvių akimirka
MIKITA nuotr./Simonos ir Mindaugo Lipnių vestuvių akimirka
MIKITA nuotr./Simonos ir Mindaugo Lipnių vestuvių akimirka

Dar prieš išsirinkdami datą pora nusprendė, kad tai bus puiki proga ne tik susituokti bažnyčioje, bet ir pakrikštyti vaikus. Tad ir iškėlė vieną didelę šventę.

„Jau tik gimus vaikams buvome taip nusprendę. Be to, taip pat pagalvojome ir apie užsienyje gyvenančius artimuosius, kuriems atvykti į vieną šventę buvo paprasčiau“, – sprendimą iškart ne tik susituokti, bet ir pakrikštyti mylimus trynukus, paaiškino Simona.

Prisimindama dieną, kai amžiną meilę Mindaugui prisiekė bažnyčioje, moteris pabrėžė, kad tai buvo be galo intymi ir jautri akimirka.

„Tądien buvo nepaaiškinamas virpulys, nesinorėjo nei valgyti, nei gerti. Atrodė, kad ceremonijos metu esame tik dviese – negirdėjau jokių pašalinių garsų“, – prisiminusi pasakojo S.Lipnė.

Porą sutuokė ir trynukus pakrikštijo kunigas Algirdas Toliatas. Tai buvo abiejų sprendimas.

Vestuvių akimirkos – galerijoje:

Vėliau, po ceremonijos, laukė nepamirštama vakarinė dalis, kurioje dalyvavo beveik 100 svečių – 63 suaugusieji ir 15 vaikų. Jai pasirinktas restoranas „Green Hall2“ – norėjosi atšvęsti kuo arčiau namų, kad būtų patogu tiek jauniesiems, tiek šventės dalyviams.

MIKITA nuotr./Simonos ir Mindaugo Lipnių vestuvių akimirka
MIKITA nuotr./Simonos ir Mindaugo Lipnių vestuvių akimirka

Linksmybių čia išties netrūko. Vakarą vedė Dainius Palivonas, muzikinė dalis patikėta grupei „Be U“, atlikėjams Gintei Sičiūnaitei, Vaidui Baumilai.

Ar pasiruošti tokiai šventei prireikė daug laiko? Anot Simonos, datą, vietą, vedėją ir atlikėjus ji su vyru išsirinko dar prieš pusmetį. Tiesa, intensyvesnis pasiruošimas prasidėjo likus dviem savaitėms.

Jaunieji itin atsakingai rinkosi ir savo šventinę aprangą. Simonos vestuvinę suknelę kūrė Larisa Bernotienė, vakarinei daliai skirtą – Liutauras Salasevičius. Na, o Mindaugas išsirinko smokingą iš „Suitsupply“.

Žinoma, vestuvės neįsivaizduojamos ir be dovanų. O jų gavo itin originalių.

„Viena iš įdomesnių buvo bitkoinas“, – nusijuokė S.Lipnė.

Vestuvinė fotosesija Paryžiuje – galerijoje:

Po atšoktų vestuvių Simona su Mindaugu vyko dvi dienas trukusio medaus mėnesio į Paryžių. Šiame meilės mieste įsiamžino ir vestuvinėje fotosesijoje.

Netrukus po to pratęsti vasaros kartu su vaikais pora pakėlė sparnus į Kretą.

Gabrielės Švirinės nuotr./Simonos ir Mindaugo Lipnių vestuvinė fotosesija Paryžiuje
Gabrielės Švirinės nuotr./Simonos ir Mindaugo Lipnių vestuvinė fotosesija Paryžiuje

Simona ir Mindaugas – puikus pavyzdys, kaip sėkmingai galima auginti iškart tris vaikus. O galbūt trynukais besidžiaugianti pora jau norėtų ir daugiau atžalų?

„Pasvajojame apie pagranduką, tačiau tada, kai trynukams bus 10 metų“, – šyptelėjusi planus 15min atskleidė S.Lipnė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius