-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gimtadienį atšventęs atlikėjas P.Daunys nebeslepia jausmų verslininkei R.Barauskaitei: „Myliu tave“

Atlikėjas Petras Daunys liepos 13-ąją atšvęsto 29-ojo gimtadienio tikrai nepamirš. Ir ne tik dėl to, kad šventėje dalyvavo gausus būrys jo bičiulių, bet dar ir dėl to, kad šalia buvo su juo jau kurį laiką poruojama verslininkė, renginių organizatorė Rasa Barauskaitė. Dėkodamas Rasai už surengtą vakarėlį Petras nusprendė nebeslėpti jausmų ir pagaliau viešai prisipažino, kad ją myli.
Petras Daunys ir Rasa Barauskaitė
Petras Daunys ir Rasa Barauskaitė / Dariaus Kučio nuotr.

P.Daunys savo gimtadienį liepos 13-ąją atšventė turkiškos virtuvės restorane „Meze“. Šventės įspūdžiais ir gražiausiais kadrais atlikėjas pasidalijo socialiniuose tinkluose.

Woooooow! Va čia tai BIRTHDAY SURPRISE PARTY!“ – pro kraštus besiveržiančių emocijų neslėpė P.Daunys.

Jo įraše netrūko ir apmąstymų. Tad tikriausiai ne be reikalo sakoma, kad gimtadienis – itin tinkama proga apsvarstyti gyvenimo vertybes.

„Turbūt svarbiausias dalykas, kurį pradedu suprasti metams bėgant, o ypatingai supratau vakar, kad ne daiktai, pinigai, šlovė, statusas, kiekis, blizgučiai ar aprėdai yra vertybė, o žmonės, kurie supa mane aplinkui ir svarbiausia, skiria savo laiką, dėmesį, šilumą, nuoširdumą ir meilę.

Myliu Jus labai ir esu dėkingas už tai, kad buvote, esate ir tikiu, kad dar ilgai būsite kartu! Ačiū ačiū ačiū!“ – jį su gimimo diena pasveikinusiems bičiuliams dėkojo P.Daunys.

Tačiau didžiausią dėkingumą Petras išreiškė renginių organizatorei Rasa Barauskaitei, kuri jam ir suorganizavo šią gimtadienio šventę.

„O ypatingai didelis ačiū žmogui, be kurio tai iš viso greičiausiai nebūtų įvykę – Rasai Barauskaitei. Tu – neeilinės širdies, gėrio ir aukščiausio profesinio kalibro žmogus. Myliu Tave!“ – prisipažino P.Daunys.

Daugiau šventės akimirkų – galerijoje:

15min primena, kad apie Petro ir Rasos romaną buvo kalbama dar nuo praėjusių metų. Tiesa, kalbas apie tai, kad yra pora, jiedu anksčiau neigė. Kartą sutiktas viename vakarėlyje drauge su juo atėjusią verslininkę atlikėjas 15min pristatė kaip savo vadybininkę.

„Mus sieja tik bendri darbai. Rasa šiuo metu yra mano vadybininkė, mes bendradarbiaujame ir tiek, – tąkart tikino P.Daunys. – Rasa turi šeimą, vyrą, tai mums nelabai pavyktų būti pora.“

Tiesa, nors tada Rasa dar buvo ištekėjusi, dabar viskas jau kitaip – šiemet teismas nutraukė jos ir vyro Raimondo Arlausko santuoką. Po skyrybų su sutuoktiniu R.Arlauskienė grįžo prie mergautinės Barauskaitės pavardės.

TAIP PAT SKAITYKITE: Verslininkės Rasos Arlauskienės ir atlikėjo Petro Daunio draugystė – romanas ar darbo santykiai?

TAIP PAT SKAITYKITE: Renginių organizatorė Rasa Arlauskienė skiriasi su vyru Raimondu Arlausku

TAIP PAT SKAITYKITE: Verslininkė Rasa Barauskaitė išsiskyrė su vyru ir džiaugiasi nosies operacija: „Ir kam tiek delsiau?“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius