Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 05 24

Po „Rammstein“ koncerto – opus klausimas dėl žalos paukščių perėjimui: ar parke vieta tokiems šou

Nuskambėjus garsiosios Vokietijos grupės „Rammstein“ koncertui, pasigirsta ne tik liaupsinančių šou žodžių, bet ir nusiskundimų. Vienas jų yra itin reikšmingas gamtai – anot ornitologų, koncertas vyko per itin jautrų paukščiams laiką. Situaciją pakomentavo ir Vilniaus miesto savivaldybės atstovas.
Marius Karlonas komentuoja paukščiams padarytą žalą per „Rammstein“ koncertą
Marius Karlonas komentuoja paukščiams padarytą žalą per „Rammstein“ koncertą / Gretos Skaraitienės / BNS, Flickr.com, asmeninio archyvo nuotr.

Pirmadienį Vingio parke nugriaudėjo vokiečių grupės „Rammstein“ koncertas. Šių metų koncertines gastroles Europoje pradėjo būtent Lietuvoje, kur pasigrožėti pirotechnikos šou ir pasiklausyti grandiozinio koncerto susirinko didžiausia minia žmonių.

Vis dėlto, nors pasirodymas daugumai paliko neišdildomą įspūdį, ornitologai perspėjo, kad tai buvo netinkamas metas organizuoti tokio masto renginį Vingio parke. Sunerimta dėl svarbios priežasties – šiuo laikotarpiu paukščiai peri jauniklius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius