Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policija vyko apklausti Egidijaus Dragūno-Selo, tačiau nerado jo namo

Antradienį sostinės policijos pareigūnai vyko į atlikėjo Egidijaus Dragūno-Selo namus, norėdami jį apklausti dėl incidento, įvykusio Kaune per M.A.M.A. muzikinius apdovanojimus.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Tuomet, atsiimdamas apdovanojimą, TV3 tiesioginio eterio metu Egidijus mintis reiškė negailėdamas rusiškų keiksmažodžių. Po šio renginio Lietuvos radijo ir televizijos komisija nurodė TV3 vadovybei prisiimti atsakomybę už keiksmažodžius tiesioginiame eteryje, o nesiteisinti, kad tai yra kiekvieno laidos dalyvio atsakomybės reikalas. Netrukus po to TV3 žinių tarnybos vyriausiasis redaktorius Sigitas Babilius kreipėsi į Kauno policiją, prašydamas įvertinti minėtą incidentą.

Andriaus Ufarto/BFL nuotr./J.Šeduikytė ir J.Statkevičius atsiimti apdovanojimo pakvietė Egidijų Dragūną
Egidijus Dragūnas M.A.M.A. apdovanojimuose

Kadangi E.Dragūnas savo gyvenamąją vietą yra deklaravęs Vilniuje, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai atlikėjo adresą perdavė sostinės pareigūnams. Tačiau Vilniaus policijos atstovai, nuvykę minėtu adresu, aptiko tik namo statybas. Apklausus vietinius gyventojus paaiškėjo, kad niekas nėra girdėjęs, jog netoliese gyventų garsus dainininkas.

Sostinės pareigūnai artimiausiu metu žada kreiptis į kolegas iš Kauno, kad šie patikslintų Egidijaus gyvenamosios vietos adresą, nes, kol vyras neapklaustas, negalima tęsti tyrimo dėl jo keiksmažodžių tiesioginiame eteryje. Jei atlikėjas būtų pripažintas pažeidęs Administracinio teisės pažeidimų kodekso 174 straipsnį (nedidelis chuliganizmas – red. past.), jam grėstų bauda nuo 300 litų arba administracinis areštas iki 30 parų.

Kol pareigūnai bando rasti ir apklausti E.Dragūną, pats atlikėjas kartu su sūnumi Deividu ir gyvenimo drauge Eleonora Sebrova dar gyvena kelionės įspūdžiais. Daugiau nei mėnesio trukmės egzotiškų atostogų Azijoje metu, Selas aplankė Bali salą, Indoneziją, Bankoką, Singapūrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius