Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Raudono kilimo gaudynės Kalnų parke: kodėl E.Dragūnas ir K.Kozlovaitė bėgo nuo fotografų it nuo ugnies

Ketvirtadienio vakarą į TV3 televizijos 25-ąją gimtadienio šventę atvykę atlikėjas Egidijus Dragūnas ir modelis Kotryna Kozlovaitė, pamatę fotografus ėmė... bėgti. Sostinės Kalnų parke jiedu vos žengę kelis žingsnius raudonu kilimu nuo jo nušoko ir į šventę bandė patekti aplinkiniu keliu.
Kotryna Kozlovaitė ir Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas ir Kotryna Kozlovaitė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Situacija išties priminė gaudynes. Kalnų parke vos užlipę ant raudono kilimo, vedančio į šventę, Egidijus su Kotryna pamatė prie fotosienelės lūkuriuojančius fotografus. Pora nušoko nuo kilimo ir ėmė bėgti. O fotografai – paskui juos.

Į šventę Egidijus ir Kotryna bandė patekti pro tarnybinį įėjimą, skirtą čia dirbusiems padavėjams. Tačiau fotografų blyksčių porai išvengti nepavyko.

„Esu pavargusi – ir po darbo kelionių, ir nuo fotoaparatų... Nors man fotografų dėmesys netrukdo, aš į jį stengiuosi nereaguoti. O Egidijus visada vengia fotografuotis renginiuose“, – 15min po „gaudynių“ besijuokdama pasakojo Kotryna Kozlovaitė.

Užsienyje nuolat dirbanti Kotryna šiuo metu atostogauja Lietuvoje – kaip pati sako, lanko močiutę ir artimuosius, o netrukus vėl kels sparnus į – laukia modelio darbas.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Egidijus Dragūnas ir Kotryna Kozlovaitė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Egidijus Dragūnas ir Kotryna Kozlovaitė

„Per dvi savaites spėjau pailsėti ir pasportuoti, nes kitaip tam neturiu laiko. Būdama užsienyje anksti keliuosi į darbą, vėlai grįžtu ir iškart einu miegoti. Kitą dieną laukia tas pats. O tarp viso to dar būna skrydžiai, tad sportą tenka pamiršti...“ – kalbėjo ji.

Tačiau toks įtemptas darbų grafikas jai labai patinka. Pasak Kotrynos, tik nuolatos besisukdama įvairiose veiklose ji jaučiasi laiminga.

„Aš esu darbo žmogus, man nesunku. Be veiklos negaliu. Štai pabuvau dvi savaites be darbo ir ,atrodo, net pradeda stogas važiuoti. Noriu jau išvažiuoti. Nesu iš tų žmonių, kurie gali dienų dienas nieko neveikti. Kuo daugiau veiklos, tuo geriau“, – tikino Kotryna.

O netrukus ji imsis dar ir mokslų. Naujasis jos tikslas – išmokti vokiečių kalbos.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Egidijus Dragūnas ir Kotryna Kozlovaitė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Egidijus Dragūnas ir Kotryna Kozlovaitė

„Pastaruosius trejus metus dirbu Berlyne, visus 2016-uosius metus ten gyvenau, myliu Vokietiją, gerbdama ją, noriu išmokti ir kalbos. Nors iš tiesų, man vokiečių kalbos darbe kaip ir nelabai reikia – visi kalba angliškai, rusų kalba gan populiari. Bet dėl savęs noriu išmokti, man ji patinka. Kartais jaučiu diskomfortą – darbe susirenka komanda, tarpusavyje kalba vokiškai, o kai paprašau, kad išverstų, man sako – mokykis! Tai pasižadėjau, kad kitais metais jau kalbėsiu“, – užsibrėžė ji.

Visgi apsigyventi Vokietijoje visam laikui Kotryna bent jau kol kas nežada – sako, laikas parodys. Savo namais ji laiko visą pasaulį – kaip pati juokiasi, visur po truputį.

„Kartais ir man norisi stabilumo, ant lagaminų sudėtinga gyventi. Pusę daiktų Vilniuje, pusę – dar kažkur kitur“, – 15min prisipažino K.Kozlovaitė.

O ir šalia mylimojo žmogaus norėtųsi daugiau laiko praleisti. „Santykiai per atstumą mums su Egidijumi sekasi. Ir jis, ir aš skraidome vienas pas kitą. Tiesą sakant, pati dažniau į Lietuvą grįžtu, kai mano gyvenime jis atsirado“, – pasakojo Kotryna.

Žiūrėkite galeriją:

TAIP PAT SKAITYKITE: Kalnų parke – išsipusčiusios žvaigždės ir muzikos fiesta: TV3 švenčia 25-ąjį gimtadienį

TAIP PAT SKAITYKITE: I.Stasiulytė ir D.Meškauskas ant raudono kilimo spinduliavo meilę: laukti liko nedaug

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius