Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ribojimai skaudžiai palietė Irenos Marozienės dukros verslą: dėl kaukės dėvėjimo baro darbuotojai išjuokiami

Ne vienerius metus „Who Hit John“ barą kartu su partneriu valdanti Justina Marozaitė per įsigaliojusius ribojimus patyrė nepatogumų – užsiregistruoti bei kaukes nešioti atsisakantys klientai nepaiso darbuotojų prašymų. Šiomis mintimis moteris pasidalijo socialiniame tinkle.
Restorano „Spice“ įkūrėjai Restorano „Spice“ įkūrėjai Justina Marozaitė, Vytautas Donatas Banionis ir Justas Vabuolas
Justina Marozaitė, Vytautas Donatas Banionis ir Justas Vabuolas / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

Apie susidariusią situaciją po ribojimų, kuri stipriai atsiliepė J.Marozaitės baro darbuotojams, moteris pasidalijo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

„Šiandien ir vėl kažkas po darbo verkė. Paskutines kelias savaites mūsų kolegos su savivaldybe, Vilniaus naktiniu aljansu ir Barų Asociacija priešakyje intensyviau nei bet kada anksčiau kovoja už industrijos išgyvenimą, kiti pradeda atsisveikinti su darbuotojais, jaunimo nedarbingumas per metus yra šoktelėjęs nuo 4 iki 12 proc., valdžia perjunginėja šviesoforo signalą, ligoninėse pildosi Covido lovos, o kiti vis dar piktinasi, kad reikia užsidėti kaukę“, – įrašą pradeda J.Marozaitė.

Moteris rašo, kad labiausiai jai plyšta širdis dėl barmenų, kurie kiekvieną vakarą siuntinėjami ant trijų raidžių, kai prie kokteilio už 8 eurus paprašo 20 centų už registraciją. O jiems paprašius klientų užsidėti kaukę – išjuokiami.

„O einant iki tūliko užsidėti kaukę. Išjuokiami jie, nes nenori užsikrėsti patys, nenori užtraukti triženklės baudos sau ir jums bei iš paskutiniųjų pustuštėse įstaigose bando surinkti apyvartas tam, kad valytoja ir jie patys netaptų našta užimtumo tarnybai. Pavargę nuo neaiškios ateities ir prašinėjimo užsidėti kaukes jie dar palydimi pašiepiančiu juokeliu ir rankos mostu.

Daugelį metų jie jums pylė vandens ir kvietė taksi, kai pasidarydavo sunku, o už du eurus arbatos atlikdavo valandos trukmės psichoterapijos sesiją. Šiandien jie tik nori vykdyti reikalavimus, kad galėtų išlaikyti darbo vietas ir trupučio empatijos“, – socialiniame tinkle rašo J.Marozaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius